Asta da surpriză de proporţii! Mike Tyson a devenit…vegan

Încă o personalitate din lumea showbiz-ului îngroaşă rândurile adepţilor veganimului, şi anume, nimeni altul decât boxeurul Myke Tyson. Acesta susţine că decizia survine ca urmare a kilogramelor acumulate în ultima perioadă, care îi pot periclita viaţa profesională, dar percepe schimbarea în regimul alimentar şi ca pe o etapă a vieţii, în care şi-a dat seama că trebuie să mănânce mai sănătos pentru a nu mai avea probleme cu tensiunea arterială crescută, afecţiunile cardiace şi artrita, care l-au adus aproape de pragul morţii.
Asta da surpriză de proporţii! Mike Tyson a devenit…vegan

Încă o personalitate din lumea showbiz-ului îngroaşă rândurile adepţilor veganimului, şi anume, nimeni altul decât boxerul Myke Tyson.

Acesta susţine că decizia survine ca urmare a kilogramelor acumulate în ultima perioadă, care îi pot periclita viaţa profesională, dar percepe schimbarea în regimul alimentar şi ca pe o etapă a vieţii, în care şi-a dat seama că trebuie să mănânce mai sănătos pentru a nu mai avea probleme cu tensiunea arterială crescută, afecţiunile cardiace şi artrita, care l-au adus aproape de pragul morţii.

Vedeta a trecut prin multe încercări în ultimii ani, printre care decesul tragic al fiicei sale în vârstă de doar 4 ani, falimentul, consumul de droguri, arestările şi perioadele petrecute în închisoare.

Veganismul este un stil de viaţă care presupune eliminarea completă din dietă a produselor de origine animală, inclusiv produsele lactate.

Printre personalităţile care s-au alăturat curentului vegan se numără actriţa Michelle Pfeiffer, Bill Clinton, celebra prezentatoare TV Ellen Degeneres, Demi Moore, Woody Harrelson şi cântăreţul Usher.


 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Celebrităţi în costume de baie
Celebrităţi în costume de baie
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă
Recomandări:
Consultații gratuite pentru determinarea dioptriilor și vouchere-cadou în rețeaua OPTIblu (P)
Consultații gratuite pentru determinarea dioptriilor și vouchere-cadou în rețeaua OPTIblu (P)
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon