Asistentă concediată după ce a postat o fotografie cu un bebeluș care suferă de o malformație congenitală

O asistentă din Florida a fost concediată după ce a postat o fotografie cu un bebeluș care s-a născut cu un defect, aflat la terapie intensivă.
Asistentă concediată după ce a postat o fotografie cu un bebeluș care suferă de o malformație congenitală
Foto: pixabay

O asistentă din Florida a fost concediată după ce a postat o fotografie cu un bebeluș care s-a născut cu un defect, aflat la terapie intensivă, secția neonatologie. Sierra Samuels și-a pierdut locul de muncă de la spitalul din Miami Jackson Memorial, după o săptămână de investigații făcute asupra postării cu bebelușul, confirmă reprezentanții spitalului pentru PEOPLE.

Sierra Samuels, asistentă la spitalul Jackson Memorial din Miami a postat pe rețelele de socializare două fotograii cu bebelușul care suferă de o afecțiune în care intestinele ies în afara corpului. Prima fotografie a avut ca descriere „Seara mea era minunată până când…boom”, urmată de cea cu nou-născutul și textul „Intestinele ar trebui să fie înăuntrul bebelușului, nu pe afară!”.

De asemenea, a introdus și hashtag-ul „gastroschisis”, care reprezintă un defect congenital al peretelui abdominal. Mai exact, deschiderea abdominală se află lângă ombilic și permite intestinelor să iasă, fără să fie acoperite de o membrană subțire.

„Protejarea vieții private a pacienților este întotdeauna o prioritate pentru Sistemul Medical Jackson. Orice situație de acest fel este luată în serios și investigată ca atare”, a spus purtătorul de cuvând potrivit Health.com.

Sierra Samuels a fost asistentă la spitalul Jackson Memorial încă din anul 2016. Spitalul confirmă pentru PEOPLE că mama bebelușului a fost informată de violarea vieții private.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Ingrid Gheorghe: soluții pentru bolile care afectează endometrul
Recomandări:
Băutura care crește riscul de boală Parkinson
Băutura care crește riscul de boală Parkinson
Irina Rimes, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Irina Rimes, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene