APEL UMANITAR: Eduard are nevoie de ajutorul nostru pentru a câştiga lupta cu cancerul

Un micuţ de patru ani şi nouă luni are nevoie de ajutorul semenilor pentru a-şi putea recupera copilăria.
APEL UMANITAR: Eduard are nevoie de ajutorul nostru pentru a câştiga lupta cu cancerul
FOTO: 123rf.com

Un micuţ de patru ani şi nouă luni are nevoie de ajutorul semenilor pentru a-şi putea recupera copilăria. Eduard Loghin a fost diagnosticat cu Rabdiomiosarcom alveolar regiune orofaringe şi are nevoie de 70.000 de euro pentru a scăpa de această imensă povară.

Edi, cum le place părinţilor Ilie şi Ana să-i spună micuţului, s-a născut pe 27 mai 2014. Viaţa copilului şi a familiei a decurs normal, însă când a împlinit trei ani, lui Edi i-a apărut în jurul urechii drepte o umflătură care dădea semne că ar fi un oreion, o boală specifică pentru majoritatea copiilor.

Băiatul a ajuns la spital, iar în urma investigaţiilor, părinţilor li s-a dat o veste cruntă: „Copilul dumneavoastră are cancer” (Rabdiomiosarcom alveolar regiune orofaringe). Nimeni nu se aştepta ca micuţul Edi să treacă prin aşa ceva. A început imediat şedinte grele de chimioterapie ajungând în doar un an şi şapte luni la număr greu de suportat pentru orice adult, darămite pentru un copil de numai câţiva anişori: 16 şedinte de chimioterapie, însă boala nu dădea semne că se va retrage. Disperată, familia a căutat sprijin din străinătate, pentru a continua tratamentul şi, graţie comunităţii de oameni bine din România, acesta a ajuns în Istanbul. 

Cum îl putem ajuta pe Eduard în lupta cu cancerul?

Deoarece costurile sunt mari, mult peste puterile şi resursele părinţilor – 70.000 de Euro, aceştia au mare nevoie ajutorul nostru ca să-şi salveze copilul. Asociaţia “Salvează o inimă” a răspuns prompt la strigătul de ajutor al familiei şi au demarat o campanie de strângere de fonduri pe platforma sa de donaţii – https://salveazaoinima.ro/campaigns/eduard-loghin/, unde peste 6000 de români au dăruit din puţinul pe care-l au pentru a-l salva pe Edi.

Până în prezent s-au donat în total aproximativ 51.000 de Euro. De asemenea, donaţiile mai pot fi făcute şi prin SMS, la 8832, cu textul “Eduard” sau prin transfer bancar în consturile Asociaţiei: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

 

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex