Aparatul care arde cancerul, acum si in Romania

O noua solutie in tratarea cancerului este disponibila acum si in Romania! Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate inalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin supraincalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra-cost, la o clinica privata din Capitala.
Aparatul care arde cancerul, acum si in Romania
Aparatul care arde cancerul, acum si in Romania

O noua solutie in tratarea cancerului este disponibila acum si in Romania!

Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate inalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin supraincalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra-cost, la o clinica privata din Capitala.

Primul echipament generator de ultrasunete din Romania a costat 1,2 milioane de dolari ai a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga. „Ultrasunetele ating «tinta» si se transforma in caldura, care distruge celulele tumorale, fara a afecta organele ai tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare”, explica dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.

Pretul tratamentelor HIFU se stabileste in functie de tipul si dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru „arderea” unei formatiuni benigne cu diametrul de patru centimetri. In cazul celor maligne, costul incepe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune.

 

Femeile polueaza mai putin decat barbatii
Femeile polueaza mai putin decat barbatii
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive