Apa de la robinet, de acum buna de baut!

Ce ar fi daca am putea bea apa de la robinet, fara toate elementele nocive existente in ea, avand insa o valoare biologica sporita!?
  • Publicat:
Apa de la robinet, de acum buna de baut!
Apa de la robinet, de acum buna de baut!

Apa de la robinet este de o calitate indoielnica! Cu totii stim acest lucru, motiv pentru care ne indreptam catre apa imbuteliata – minerala, plata, cu gust de fructe, slab carbogazificata sau cu un continut scazut de deuteriu. Unele persoane apeleaza chiar la un artificiu, astfel incat sa poata consuma apa de la robinet: fierberea si consumarea ei dupa racire.

Ce ar fi daca am putea bea apa de la robinet, fara toate elementele nocive existente in ea, avand insa o valoare biologica sporita!?

Un recipient cu un design complet nou a fost creat in atelierul mesterilor sticlari: Carafa TC. Aceasta carafa actioneaza prin revitalizarea apei de la robinet in circa 3 minute, timp in care gustul apei se amelioreaza si valoarea biologica este sporita.

Apa de la robinet – purificata si revitalizata!

„Dupa trei minute de sedere in Carafa TC, apa este revitalizata, dobandind valoarea energetica de 25.000 BOVIS, avand in vedere faptul ca este nevoie de o cantitate aproximativa de 7.000 de BOVIS pentru ca apa sa vibreze astfel incat sa elimine toxinele produse de corpul uman. Toate acestea sunt date rezultate in urma analizei realizate de inginerul Paul Sommer, creatorul Carafei TC„, a explicat dr. Cristina Bogdan, medic naturopat..

Redobandind proprietatile si valoarea biologica, apa ajuta apoi organismul sa elimine toxinele si reziduurile, proces imposibil de realizat de catre apa de la robinet. In acest fel, printr-o nutritie adecvata si prin reglarea dezechilibrelor se poate preveni imbolnavirea si imbatranirea precoce.

Ce este Carafa TC?

Carafa TC face parte dintre produsele marca TC Energy Design, al carui fondator este Thomas Chochola. Dupa ani de cercetari in domeniul muzicii si al compozitiei, a dezvoltat un concept de design complet nou. Pornind de la sunet, el creaza forma – Puterea formei ce creeaza Viata. Petrecand multi ani in sticlaria din regiunea Waldviertel, in Austria – zona cu ateliere si mesteri sticlari – Thomas Chochola a experimentat conversia muzicii sale in forme din sticla. Inca de la inceput, el si-a fondat lucrarea pe doua principii fundamentale – Estetica si Energie, principii care si astazi sunt sursele puterii si vitalitatii produselor TC.

TC Energy design este acum o companie internationala. Gama de produse cuprinde carafe, pahare si fantani proiectate de Thomas Chochola. Produsele TC sunt compozitii muzicale transpuse in sticla. Ca un receptor de frecvente radio, formele TC design capteaza energia si o foloseste pentru a revitaliza mediul.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult
Recomandare video
Cum se tratează multimodal cancerul colorectal