Antibioticele şi sinuzita

Antibioticele sunt ineficiente în cazul majorităţii infecţiilor sinusurilor, deşi sunt foarte frecvent prescrise de medici pentru aceste tulburări.
Antibioticele şi sinuzita

Antibioticele sunt ineficiente în cazul majorităţii infecţiilor sinusurilor, deşi sunt foarte frecvent prescrise de medici pentru aceste tulburări, potrivit unui studiu publicat în Journal of the American Medical Association.

Persoanele care suferă de sinuzită – o inflamaţie a cavităţii nazale şi a sinusurilor – nu se simt mai bine sau nu resimt mai puţin simptomele după ce iau antibiotice”, a spus Jay Piccirillo, profesor de otorinolaringologie.

Studiul, la care au participat 166 de adulţi – o parte trataţi cu antibiotice, altă parte, cu un placebo, arată inutilitatea antibioticelor în cazul sinuzitelor obişnuite, adesea de origine virală, spune cercetătorul.
 

 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața