Andreea Ibacka urmează să nască în curând al doilea copil. Cum arată actrița

23.09.2021

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni părinți pentru a doua oară, iar prezentatorul TV a publicat recent o fotografie care a cucerit internetul. În imagine Andreea Ibacka își etalează sarcina, aflată în ultimul trimestru, și este alături de primul ei copil, Namiko.

Viitoarea mămică, îmbrăcată într-o rochie lungă roz, este admirată de internauți pentru înfățișarea ei superbă. Mulți dintre cei care au lăsat comentarii au spus despre actriță că seamănă cu „o zână” sau cu „o prințesă”.

Alături de imagine Cabral a adăugat o descriere : „Sunt topite una după cealaltă…Namiko și Andreea Ibacka, zic”.

Andreea Ibacka și-a ținut fanii la curent cu ce i s-a întâmplat în ultima perioadă prin intermediul rețelelor sociale. Ea urmează să nască în curând al doilea copil.

Andreea Ibacka: Miracolul pe care îl trăiesc e dincolo de greutăți

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris actrița pe Instagram.

Andreea și Cabral sunt căsătoriți de 10 ani, au o fetiță și, în toamna aceasta, ei vor avea un băiețel.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Ce simptome dă cancerul de ficat și cum se tratează