Andra cântă în serialul animat „Poveşti de la Fermă”

Îndrăgita cântăreaţă Andra interpretează melodia de generic a serialului "Poveşti de la fermă", o nouă producţie a televiziunii Boomerang.
04.06.2014
Andra cântă în serialul animat

Îndrăgita cântăreaţă Andra interpretează melodia de generic a serialului „Poveşti de la fermă”, o nouă producţie a televiziunii Boomerang.

Noua producţie îşi propune să le arate tinerilor telespectatori cum se defăşoară viaţa de zi cu zi a unei familii germane într-o curte ţărănească, la fermă.

Cele şase episoade ale serialului Poveşti de la fermă au fiecare câte cincisprezece minute şi pot fi urmărite, în premieră, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00.

Eram copil când am debutat şi îmi aduc aminte cu nostalgie de fericirea în stare pură, pe care numai copiii o pot cunoaşte. Mi-am dorit de când mă ştiu să fiu o mămică tânără şi am reuşit. Am iubit copiii dintotdeauna şi, de aceea, sunt mai mult decât entuziasmată că am fost invitată să cânt eu melodia genericului de deschidere al noului serial care va începe curând la Boomerang, Poveşti de la fermă. Cânt pentru copiii care se vor aduna în faţa televizorului, cu ochişorii mari, iar asta mă emoţionează foarte tare!, a spus Andra.

Protagoniştii serialului sunt cei patru copii ai familiei Taffertshofer, Hannes, Stefan, Andrea şi Nicola, care trăiesc împreună cu părinţii lor într-o fermă veche de peste 500 de ani, din Tirol, la poalele pitoreşti ale Alpilor, în localitatea bavareză Uffing.

Cei patru copii, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 15 ani, îl iniţiază pe spectator în viaţa cu zi cu zi de la fermă: la unison cu natura, ei experimentează noi aventuri, departe de aglomeraţia oraşului, de locurile de joacă îngrădite şi de programele foarte riguroase.

Tinerii Taffertshofer se descurcă de minune la toate activităţile de zi cu zi de la fermă: de la hrănirea viţeluşilor cu lapte, la curăţarea ţarcurilor cu iepuri şi chiar tunsul oilor, cei patru fraţi ajută la toate treburile de la fermă.

Cântăreaţa a mai menţionat faptul ca serialul e pentru toţi copiii, iar eu aştept să înceapă cu atât mai mult, cu cât îl voi vedea împreună cu baieţelul meu, David. Noi doi avem deja un tabiet frumos, stăm seara împreună la televizor şi vedem poveşti extraordinare, amuzante, ingenioase. Şi îmi trăiesc propria mea bucurie prin bucuria lui David, îl urmăresc cu coada ochiului şi văd cum se înveseleşte de la un moment la altul, iar în clipele în care îl văd fascinat de personaje şi întâmplări, mi se umple inima de dragoste şi linişte, de speranţa că el va avea un viitor senin.
David adoră să mă vadă la TV, iar acum va trăi o experienţă nouă, îmi va auzi vocea la începutul serialului Poveşti de la fermă, care pot să jur că va fi unul dintre programele lui preferate – pe de o parte pentru că e o producţie minunată, iar pe de altă parte pentru că mami este, printr-un miracol, şi acolo, în poveste, şi acasă, lângă el.
Vă aştept – părinţi şi copii deopotrivă – sâmbăta şi duminica la Boomerang, ca să evadăm împreună în lumea Poveştilor de la fermă!
.

Formatul educaţional şi de entertainment Poveşti de la fermă, de la Boomerang, a fost conceput de Turner Broadcasting System Germania

Boomerang difuzează desene animate precum serialele clasice „Scooby-Doo”, „Tom şi Jerry”, „Looney Tunes” şi „Familia Flintstone”.

Tags:
Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi
Recomandări: