Alexandru Arșinel a murit! Adevărul din spatele bolilor care l-au răpus

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Actorul a fost internat în stare gravă la Terapie Intensivă.
29.09.2022
Alexandru Arșinel a murit! Adevărul din spatele bolilor care l-au răpus
Alexandru Arșinel a murit! Adevărul din spatele bolilor care l-au răpus

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Actorul a fost internat în stare gravă la Terapie Intensivă, acolo unde cadrele medicale au încercat să facă tot posibilul să-l țină în viață.

Alexandru Arșinel a fost internat în spital încă de la finalul lunii august, dar starea de sănătate a actorului pare că s-a degradat tot mai mult. Potrivit CANCAN.ro, maestrul teatrului românesc a ajuns în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din București, acolo unde medicii au fost nevoiți să-l intubeze și să-l ventileze artificial.

Actorul a fost diagnosticat și cu pneumonie, acesta fiind și motivul pentru care alegerea medicilor a fost de a-l intuba, scrie Cancan.ro potrivit Fanatik.

Bolile cu care se confrunta Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a confruntat mulţi ani cu probleme serioase de sănătate. În 2013, actorul a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal, iar în urmă cu câțiva ani a fost diagnosticat cu diabet zaharat și cu hipertensiune arterială.

Anul trecut, pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Marele actor a suferit o cădere psihică și a ajuns într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare. Între timp, actorul a slăbit foarte mult, cam jumătate din greutatea lui de la începutul verii.

Ajuns cu ambulanța la spital, de la azilul unde fusese internat la finalul lui iunie, artistului i s-au găsit grave probleme medicale, ceea ce a făcut ca prognosticul doctorilor să fie rezervat. După ce starea de sănătate a maestrului teatrului românesc s-a agravat, acesta a ajuns la secția de Terapie Intensivă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee