A slăbit 20 de kilograme şi a câştigat 50.000 de dolari!

Matt Manning, un bărbat de 45 de ani din Xenia, Ohio a slăbit 20 de kilograme după ce s-a înscris într-un concurs de slăbit, la care a câştigat premiul cel mare de 50.000 de dolari.
15.05.2014
A slăbit 20 de kilograme şi a câştigat 50.000 de dolari!

Matt Manning, un bărbat de 45 de ani din Xenia, Ohio, a slăbit 20 de kilograme după ce s-a înscris într-un concurs de slăbit, la care a câştigat premiul cel mare de 50.000 de dolari!

Matt a decis că trebuie să slăbească după ce a întâmpinat probleme serioase de sănătate constând în dureri de inimă şi episoade de leşin, din cauza supraponderalităţii sale.

Aşadar, când a aflat de concursul care oferea 50.000 de dolari câştigătorului care reuşea să dea jos cele mai multe kilograme în patru luni, şi-a propus să câştige cu orice preţ!

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Matt – care cântărea aproape 100 de kilograme înaintea concursului – şi-a format un program strict de viaţă, care consta în porţionarea corectă a meselor, consumul de alimente sănătoase şi un program serios de sport în fiecare zi.

Astăzi, nu numai că este de nerecunoscut fizic, dar se simte mult mai bine şi din punct de vedere medical. Nivelul său de colesterol a scăzut considerabil, la fel şi presiunea sângelui şi nivelul de grăsime din organism.

De asemenea, acesta afirmă că familia sa a avut un rol important în transformarea lui, deoarece atât soţia cât şi copiii acestuia l-au susţinut pe tot parcursul acestor patru luni, cât a ţinut concursul. “Copiii mei spun că arăt ca un supererou acum! Fiica mea a văzut pozele dinainte să încep şi nu i-a venit să creadă!”, povesteşte bărbatul.

“Totul vine din interior”, spune el. “Trebuie să ai acea dorinţă de a obţine rezultatul dorit şi să te concentrezi la maximum pe ceea ce vrei!”.

Sursa: dailymail.co.uk

Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Fructele de mare, elixir al tinereţii?
Fructele de mare, elixir al tinereţii?
Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi
Recomandări: