5 afectiuni care se vindeca prin sex

in timpul sexului nivelul de testosteron creste, iar vestea buna este ca hormonul sexual domoleste nivelul colesterolului.
20.01.2012
5 afectiuni care se vindeca prin sex
5 afectiuni care se vindeca prin sex

Sexul face minuni pentru sanatate, lucru despre care am mai vorbit de nenumarate ori in stufoasa noastra rubrica de Sex. Va dezvaluim acum insa, concret, 5 probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul sexului:

1. Colesterolul marit – in timpul sexului nivelul de testosteron creste, iar vestea buna este ca hormonul sexual domoleste nivelul colesterolului.
2. Durerile de artrita – la fel ca si stresul si durerile de cap, durerile asociate artritei dispar ca prin minune dupa cateva minute de intimitate.
3. Obezitate – orice kilogram in plus se topeste sub apasarea dragostei. Potrivit unui studiu recent, practicat o data pe saptamana, sexul astre in jur de 7.500 de calorii din totalul anual.
4. Sindromul premenstrual – studiile arata ca femeile care au o viata sexuala regulata nu se plang de neplacerile acestei afectiuni.
5. Inima slabita – intariti-va inima facand sex pentru ca respiratia se intensifica, ceea e inseamna un aport mai mare de oxigen in sange si, deci, o inima mai puternica.
 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Resveratrolul te scapa de raceala!
Resveratrolul te scapa de raceala!
Recomandare video
Dr. Cazacu Corrado: simptome și tratament în boala parodontală (parodontoză)