Petruţa Gheorghe

  • Psihoterapeut
Date de contact
Prezentare

Petruţa Gheorghe este psihoterapeut de orientare psihanalitică, cu formare în Psihanaliza copilului şi Adolescentului, Fundaţia Generaţia. De asemenea, este candidat al Societăţii Române de Psihanaliză, afiliată IPA.

Este autorul traducerilor „Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” T Berry  Brazelton & Joshua Sparrow, Editura Fundaţia Generaţia, dar şi al „Psihologiei vieţii de zi cu zi”, Kanneth T. Strongman, Editura Trei.

Este redactor la „Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”, coordonator ştiinţific Vera şandor şi autor al mai multor articole de specialitate prezentate în publicaţiile de specialitate dar şi articole destinate publicului larg.

Sotia mea are o relatie cu un alt barbat
Buna ziua, Am 33 de ani, sunt casatorit de 3 ani si stam impreuna de 7 ani, dar am si eu o problema. Suntem plecati din tara de 3 ani si de cind am ajuns aici au inceput si problemele cu sotia mea. ...
Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.