Dr. Ciprian Ene

Date de contact
  • Telefon: 0770949314
  • Clinica/Centru: Centrul de Medicina Integrativa Quantum Therapy
  • Adresa clinica: Str Maior Ion Coravu, Nr 20, Sector 2, Bucuresti
Prezentare

Medic coordonator al Centrului de Medicina Integrativa “Quantum Therapy”.

Medic chirurg in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, adept al abordului minim-invaziv (laparoscopic, robotic).
 
Atestat ca practician de Medicina Cuantica (Vibrationala) prin cursurile post-universitare din cadrul UMF Bucuresti si UMF Cluj-Napoca; absolvent al modulului de cursuri de Medicina Integrativa din cadrul UTM Bucuresti.
 
Membru fondator al “Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara/Alternativa din Bucuresti”.
 
Ca specializare am ales chirurgia laparoscopica deoarece aceasta este o metoda minim-invaziva prin care progresele tehnologice asociate unor abilitati practice specifice fac sa se inlature multe din neajunsurile chirurgiei clasice; practica zilnica din cadrul Spitalului de Urgenta m-a facut constient de modul in care trebuie actionat atunci cand avem de-a face cu urgente medico-chirurgicale care il aduc pe pacient intr-un timp scurt din mediul sau obisnuit pe patul de spital, dar in acelasi timp si de modalitatile prin care aceste situatii ar putea fi evitate, adica de necesitatea unei preventii eficiente, dar si de necesitatea unui tratament “de completare” pentru a evita mult prea frecventele recidive. 
 
Apartinand ambelor sisteme medicale, voi incerca intotdeauna sa integrez in practica medicala cele mai noi metode pentru a-i oferi fiecarui pacient cel mai potrivit tratament si consider ca raspunsurile in medicina viitorului vor veni din partea acestei noi ramuri, Medicina Cuantică si din asocierea judicioasa a ei cu celelalte metode existente. 

 

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.