Dr. Andrei-Ioan Zăvoi

  • medic specialist obstetrică-ginecologie
  • Clinica: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti-Argeş
Date de contact
  • Telefon: 0723182684
  • Clinica/Centru: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti-Argeş
Prezentare

Dr. Andrei-Ioan Zăvoi este medic specialist obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale în domeniul oncologiei ginecologice al Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.

Competenţele medicului Andrei-Ioan Zăvoi sunt colposcopia, histeroscopia şi ultrasonografia obstetricală şi ginecologică.

Dr. Andrei-Ioan Zăvoi s-a alăturat echipei Secţiei Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti-Argeş la începutul anului 2014, unde efectuează intervenţii chirurgicale de mică şi mare complexitate din întreg spectrul specialităţii sale, monitorizarea sarcinii normale, dar şi a celei cu risc, putând asigura pacientelor un parcurs complet de la luarea în evidenţă a sarcinii şi până la naştere. Funcţionarea într-un spital multidisciplinar permite abordarea cazurilor complexe, atât în ginecologie, cât mai ales în obstetrică, unde patologia asociată sarcinii necesită de multe ori o abordare multidisciplinară. De asemenea, prin ambulatoriul spitalului, beneficiază de diagnostic şi tratament cazuri de ginecologie pediatrică, afecţiuni din sfera ginecologiei endocrinologice, precum şi paciente aflate la menopauză.

Pe lângă bogata activitate clinică, dr. Andrei-Ioan Zăvoi s-a implicat în cercetare printr-un program de studii doctorale în ginecologie oncologică, a publicat studii şi participă constant la manifestări ştiinţifice naţionale şi internaţionale.

Este de asemenea membru al Societăţii de Obstetrică şi Ginecologie din România, precum şi al Societăţii Române de Ginecologie Endocrinologică.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.