Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Slabire

Am 42 ani, 1,80 inaltime,115 kg si splina putin marita(15,7/5,5). Sunt un gurmand si as dori sa slabesc 15-20kg. Domnule doctor va rog sa-mi scrieti daca se poate un regim sau o cura, doresc sa va specific ca am o viata destul de sedentara, servici la stat, masina etc. Doresc sa va informez ca am facut si analize specifice pentru ficat(hepatita ascunsa tip B C) dar analizele au fost bune. Va multumesc.

 

Întrebare pusă de: Daniel

Răspunsul specialistului

Stimate domn,

Asa cum am mai spus si altor persoane care vin pe aceasta pagina de consultanta, nu va pot recomanda aici regimuri de slabire. Trebuie sa va fac o evaluare complexa pentru a va  putea face recomandari. Mai mult de atat – daca doriti sa scadeti in greutate si mai ales sa va mentineti este necesar sa mentineti o colaborare de lunga durata cu medicul care va trateaza. Dvs suferiti de obezitate de gradul 2, ceea ce inseamna ca situatia este grava (dar recuperabila). Va propun sa ma cautati pentru a face o programare si a incepe un program de scadere in greutate.

Dr. Serban Damian

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...