Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Probleme in casnicie, cum o salvez?

Nici nu stiu cum sa incep…sunt casatorita de zece ani si am o fetita de 6ani jum m-am casatorit la 21ani din dragoste credeam eu atunci dar cred ca la mom. respectiv cautam siguranta financiara. Si acum e la fel dar am inceput sa-l iubesc cred ca tocmai sigurantei pe care mi-o ofera. Inca de la inceput au fost probleme intre noi certuri jigniri si cu timpul acestea au devenit ceva obisnuit. Am fost din totdeauna o persoana plinuta si asta a fost un motiv de a ma inchide in mine de a nu ma apprecia desi sunt o persoana sociabila. Datorita acestui lucru viata noastra sexuala a avut de suferit ma inhibam si faceam totul pe fuga.Numai ca sa fie facut si colac peste pupaza sotul meu imi reprosa tot timpul ca nu-mi pasa de mine ca sunt grasa (chiar asa spunea ca o vaca desi aveam si 65kg 167cm) am ramas insarcinata am nascut fetita si problemele noastre au fost lasate in urma nediscutate si credeam ca se vor rezolva dar din contra s-au agravat certuri scandaluri si viata sexuala a devenit aproape inexistenta doar cand imi venea mie cheful sa zic asa si asta pt ca simteam ca nu sunt apreciata ca femeie sunt jignita si nu sunt iubita pe cat mi-as fi dorit. Asta m-a facut sa fiu rea cu sotul meu sa-i vb urat sa-i raspund cu aceeasi moneda. Imi aduc aminte ca mi-a spus tot timpul ca nu-si mai doreste un copil cu mine si asta ma doare inca am incercat sa fortez nota am ramas insarcinata anul acesta. Dar.m-a trimis sa fac avort si l-am facut.De atunci totul pt mine pare sa nu mai aiba sens nu inteleg de ce am inceput sa il resping si mai rar se intampla sa facem dragoste. Ne suportam unul pe celalalt datorita copilului. As vrea sa fac ceva dar nu stiu cum!!! Am reusit sa slabesc merg mai des la sala sa fiu mai atenta cu mine dar nu stiu ce se intampla cu mine chiar si asa nu mai vreau sa fac dragoste deloc ..as vrea sa salvez ceva dar nu stiu cum!!!

 

Răspunsul specialistului

Ma tem ca nu prea ai ce sa salvezi. Suporti consecintele unei alegeri gresite pe care tu singura ai facut-o. Si, in loc sa incerci remediezi situatia, tu te-ai afundat din ce in ce mai tare. Nu inteleg ce poti astepta de la un barbat care considera ca „esti grasa ca o vaca”, nu inteleg cum poti lua decizia de a face un copil cu un barbat care te desconsidera in asa fel, nu inteleg cum poti persista in eroare incercand sa faci si un al doilea copil desi el ti-a spus foarte clar ca nu-si mai doreste un copil cu tine ?!? De ce ai facut toate astea, pentru ce ? Pentru siguranta financiara ? Inteleg ca el iti ofera acest lucru. Atunci, daca ai inceput aceasta relatie nu din dragoste, ci pentru siguranta financiara, de ce pretinzi acum iubire, intelegere, acceptare. De ce pretinzi de la un om ceva ce tu nu poti oferi ? Imi pare rau ca in loc de raspuns ai primit o avalansa de intrebari dar ele se impun. Si daca ai fi venit in cabinet te-as fi intrebat aceleasi lucruri si inca mult mai multe. Mi-e teama ca nu este nimeni vinovat pentru aceasta stare de lucruri in afara de tine. Bineinteles ca nu este chiar totul pierdut. Si cand spun asta nu ma refer la relatia voastra caci aceasta a fost, din start, o cauza pierduta. Ma refer la tine. Inca mai poti face ceva pentru tine dar pentru asta trebuie sa fii dispusa sa fii sincera cu tine insati, dispusa sa-ti asumi responsabiliati si dispusa sa o iei de la capat. Daca doresti sa faci acest lucru, poti oricand lua legatura cu mine caci ma tem ca prin corespondenta nu putem rezolva mai nimic.

Iris Gogorici

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...