Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Ma enervez din orice

Buna ziua, ma numesc mary si as dori sa va spun de mine ca am fost o persoana complexata de ceea ce vedeam acasa :certuri, batai, bautura. Acum sunt casatorita de 2 ani si de curand am fost disponibilizata si de atunci nu-mi gasesc locul ma enervez din orice, ma enerveaza orice amanunt. M-am inscris la facultate dar am sarit peste sesiunea de iarna pt ca nu am fost la cursuri si nu am avut de unde sa iau cd cu ele imi doresc sa fac ceva cu viata mea dar sunt delasatoare si ma simt inferioara celorlalti. Daca imi puteti da un sfat sa trec peste complexele mele si peste rusinea care o simt va rog din suflet sa ma ajutati .
 

Întrebare pusă de: mary

Răspunsul specialistului

Ar fi minunat sa putem sa ne rezolvam problemele prin corespondenta insa, din pacate, acest lucru nu este posibil. De ce ? Pentru ca fiecare dintre noi suntem diferiti si, chiar daca ne confruntam cu probleme asemanatoare, solutiile trebuie astfel elaborate incat sa se potriveasca stilului de viata si personalitatii fiecaruia dintre noi. Iar aceste solutii implica, mai intai, descoperirea cauzelor care genereaza problemele cu care ne confruntam. Iar pentru descoperirea cauzelor acestor probleme de natura psihologica nu s-a descoperit, din pacate, pana acum alta solutie decat psihoterapia. Din fericire insa, psihoterapia functioneaza foarte bine, insa cu conditia ca persoana care apeleaza la aceasta solutie sa fie foarte motivata sa rezolve problema cu care se confrunta si sa nu astepte schimbari miraculoase imediate pentru probleme care s-au dezvoltat in ani de zile. Deci, pentru psihoterapie trebuie motivatie, rabdare si implicare. Daca intrunesti aceste conditii, nu ezita sa ma contactezi la cabinet. Mai exista si varianta grupurilor de terapie unde poti dicuta cu persoane care se confrunta cu aceleasi probleme.

Iris Gogorici

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...