Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Dilema

Buna ziua doamna dr! Ma aflu intr-o situatie care, dupa parerea mea, nu are rezolvare. Am o colega care se tine scai de mine, trece pe la mine sa ma ia la ore, la facultate vorbeste cu mine de parca suntem cele mai bune prietene, imi vorbeste foarte des despre relatia cu iubitul ei…sta la mine foarte mult timp si pe colegele de camera din camin le deranjeaza asta foarte mult). Este o persoana impulsiva, isi permite sa injure si sa vorbeasca urat de fata/cu colegii…Nimeni nu ii suporta prezenta, ba chiar mi-am facut o imagine proasta la facultate din cauza ei. Printr-un cuvant… nu imi place compania ei si cel mai mult ma sufoca faput k nici nu am ce sa discut cu ea! Va rog sa ma ajutati,sa-mi ziceti cum sa procedez ca sa o indepartez.Indiferenta cu care ii vorbesc nu m-a ajutat,poate exista o alta solutie…Va multumesc anticipat!
 

Întrebare pusă de: Tina

Răspunsul specialistului

Solutia cea mai buna este si cea mai simpla. Spune-i direct ceea ce te deranjeaza, asa cum mi-ai spus si mie in acest mesaj. S-ar putea sa nu reactioneze foarte bine insa, daca i-o spui intr-un mod adecvat, pe un ton prietenesc, s-ar putea sa inteleaga. Si chiar daca nu reactioneaza bine pe moment, in timp va renunta probabil la a te mai deranja pentru ca este foarte posibil ca pana acum sa nu isi fi dat seama ca tu nu iti doresti prietenia cu ea. Daca insa ii vei spune explicit acest lucru, s-ar putea sa obtii rezultatele pe care le doresti. Iti urez mult succes si, daca nu functioneaza, mai scrie-mi !

Iris Gogorici

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...