Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Dilema

Buna ziua doamna dr! Ma aflu intr-o situatie care, dupa parerea mea, nu are rezolvare. Am o colega care se tine scai de mine, trece pe la mine sa ma ia la ore, la facultate vorbeste cu mine de parca suntem cele mai bune prietene, imi vorbeste foarte des despre relatia cu iubitul ei…sta la mine foarte mult timp si pe colegele de camera din camin le deranjeaza asta foarte mult). Este o persoana impulsiva, isi permite sa injure si sa vorbeasca urat de fata/cu colegii…Nimeni nu ii suporta prezenta, ba chiar mi-am facut o imagine proasta la facultate din cauza ei. Printr-un cuvant… nu imi place compania ei si cel mai mult ma sufoca faput k nici nu am ce sa discut cu ea! Va rog sa ma ajutati,sa-mi ziceti cum sa procedez ca sa o indepartez.Indiferenta cu care ii vorbesc nu m-a ajutat,poate exista o alta solutie…Va multumesc anticipat!
 

Întrebare pusă de: Tina

Răspunsul specialistului

Solutia cea mai buna este si cea mai simpla. Spune-i direct ceea ce te deranjeaza, asa cum mi-ai spus si mie in acest mesaj. S-ar putea sa nu reactioneze foarte bine insa, daca i-o spui intr-un mod adecvat, pe un ton prietenesc, s-ar putea sa inteleaga. Si chiar daca nu reactioneaza bine pe moment, in timp va renunta probabil la a te mai deranja pentru ca este foarte posibil ca pana acum sa nu isi fi dat seama ca tu nu iti doresti prietenia cu ea. Daca insa ii vei spune explicit acest lucru, s-ar putea sa obtii rezultatele pe care le doresti. Iti urez mult succes si, daca nu functioneaza, mai scrie-mi !

Iris Gogorici

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...