Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Cosuri

Buna ziua! Problema mea o constituie cosurile. Am 19 ani si de aproape 2 ani urmez un tratament impotriva cosurilor format din zineryt si skinoren. Dar daca intrerup tratamentul pentru cateva zile cosurile incep din nou sa apara. Totusi niciodata nu mi-au trecut cu adevarat, si nu as vrea sa folosesc toata viata acest tratament in masura in care nu da rezultate. Mi-as dori un tratament care sa includa si pastile dat fiind faptul ca acum vara din cauza caldurii incep sa imi apara si pe corp. Mi s-a recomandat la un moment dat sa incep sa iau si anticonceptionale dar nu sunt de acord fiind sigura ca mai exista si alte pastile impotriva cosurilor. In plus am observat ca dupa epilarea cu aparatul incep sa imi apara cosuri, dar vara dupa ce ma bronzez nu prea mai apar. Va rog frumos sa ma ajutati. Multumesc mult!

 

Întrebare pusă de: Aurelia

Răspunsul specialistului

Toate tratamentele serioase [inclusiv pastile] pentru acnee se incep toamna, la 1 luna de la ultima expunere la soare.Oricum inainte de a face tratament contraceptiv ar trebui sa va faceti analizele hormonale.

Viviana Iordache
 

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...