Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Ma gandesc mereu la fostul iubit

Ma numesc TINA, iar acum 3 ani am cunoscut marea dragoste ca sa zic asa,motiv pt care m-am si mutat in bucuresti.Treptat aveam sa aflu ca nu ma iubeste,eu fiind foarte indragostita de el si in acest moment.Vazand ca nu are gand sa ne intemeiem o fam.impreuna am renuntat la el si de 6 luni sunt cu altcineva din brasov. Cornel,cel din buc.,cand a aflat ca sunt cu alt cineva a inceput sa fie "putin"gelos,incercand sa imi zica ca si el ma iubeste. Eu as vrea sa fiu cu el dar nu imi inspira atat de mare incredere,sau pot sa zic ca mi-am cam pierdut increderea in el vazandu-l asa de nehotarat mereu, desi nu pot sa mai iubesc pe nimeni, niciodata asa cum il iubesc pe el, iar din cauza asta nici nu ma pot muta cu actualul iubit in brasov. Ceva ma tine legata de bucuresti si datorita lui ma tem sa ma mut la brasov. Ma gandesc ca nu o sa il mai vad niciodata pe cornel daca ma mut acolo. Ce ma sfatuiti sa fac? Oare pot eu sa mai am o relatie normala cu cineva, daca eu tot timpul ma gandesc numai la Cornel? Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc.

 

Întrebare pusă de: Baranga Valentine

Răspunsul specialistului

Ai auzit de zicala „Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face” ? Sper ca realizezi ca tu te comporti in relatia cu actualul tau prieten cam la fel cum s-a comportat Cornel cu tine ! Adica, il minti. Daca nu-ti doresti cu adevarat o relatie cu el, atunci de ce il amagesti stand cu el cand, de fapt, tu ti-ai dori sa fii cu Cornel. Chiar daca ti se pare ca tu esti „victima” in aceasta poveste, te anunt ca nu este deloc asa. Si ca sa continuam tot cu o zicala, ai grija ca „cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul”. Una dintre cele mai crude realitati ale existentei noastre este ca, desi nu realizam intotdeauna acest lucru, suntem  liberi sa facem absolut tot ceea ce vrem. Daca iti doresti sa fii cu Cornel, ce anume te retine ?! Nu inteleg ce vrei ! Sa iti spuna cineva cum este mai bine sa faci ? Daca tu nu stii, nu cred ca altcineva ar putea sti. De obicei, in probleme sentimentale este bine sa-ti urmezi inima.

Iris Gogorici

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...