Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Ce pot face?

Am o problema si nu stiu cum s o rezolv. Am 17 ani, 1.56 inaltime si doar 38 de kg. Am incercat sa ma ingras dar tot ce mananc nu asimilez, am incercat pana si cu vitamine foarte multe dar nici un rezultat. Anul trecut aveam 40 de kg, iar anul acesta am slabit 2kg, fapt ce ma ingrijoreaza. Vreau din tot sufletul sa ma mai ingras putin, sunt mult prea slaba si sincer nu stiu ce as putea face. Va rog sa-mi oferiti un sfat in legatura cu problema mea!

 

Întrebare pusă de: Mihaela

Răspunsul specialistului

Draga Mihaela,
Faptul ca ai slabit, avand deja o greutate foarte mica, este intr-adevar ingrijorator. Va trebui sa faci investigatii pentru a descoperi o eventuala problema medicala. Sfatul meu este sa iei legatura cu un specialist gastroenterolog care sa iti faca recomandarile necesare. Daca veti constata ca nu ai nicio problema medical, atunci poti sa vii la mine ca sa incepem un program de crestere in greutate, bazat pe o alimentatie hipercalorica, suplimente nutritive si sport.

Dr. Serban Damian

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...