Topul celor mai satisfăcute ţări din punct de vedere sexual

Elveţia, Spania şi Italia ocupă primele locuri într-un top al celor mai satisfăcute din punct de vedere sexual 12 ţări din lume.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Topul celor mai satisfăcute ţări din punct de vedere sexual

Elveţia, Spania şi Italia ocupă primele locuri într-un top al celor mai satisfăcute din punct de vedere sexual 12 ţări din lume.

În urma rezultatelor acestui sondaj, AlterNet a realizat clasamentul celor mai satisfăcute ţări, Elveţia, Spania şi Italia ocupând podiumul. În mod surprinzător, Franţa, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii nu figurează în clasament. Nici România nu a fost inclusă în acest top.

Elveţia  ocupă primul loc, iar 21% dintre locuitori  consideră că viaţa sexuală lor este excelentă, iar 2% recunosc că între întreţin relaţii sexuale în spaţii publice. Educaţia sexuală este predată copiilor chiar începând cu vârsta de 4 ani. A doua poziţie este ocupată de Spania, unde 90% dintre femei şi barbaţi admit că au o viaţă sexuală satisfăcătoare.Italia ocupă cea de a treia poziţie, urmată de Brazilia unde 82% dintre cei intervievaţi spun că fac sex cel puţin o dată pe săptămână.

Potrivit studiului, grecii au parte de cel mai mare număr de partide de sex pe săptămână, iar 51% dintre ei sunt satisfăcuţi cu viaţa lor sexuală. Pe locul şase se află Olanda, o ţară ca nu numai că are printre cei mai satisfăcuţi locuitori din lume, dar are şi printre cele mai mici rate ale avortului şi ale adolescentelor însărcinate. Aproape jumătate dintre mexicani şi-au descris viaţa sexuală ca „satisfăcătoare”.

În ciuda faptului că vârsta medie a pierderii virginităţii în India este de 22 de ani, ţara ocupă poziţia a opta în acest top. Pe de altă parte, India a înregistrat cea mai scurtă durată a unui act sexual, cu o medie de 13 minute.

Iată topul celor 12 cele mai satisfăcute ţări din punct de vedere sexual:

1. Elveţia
2. Spania
3. Italia
4. Brazilia
5. Grecia
6. Olanda
7. Mexic
8. India
9. Australia
10. Nigeria
11. Germania
12. China

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”