Top 10 secrete sexuale pe care trebuie sa le afli!

Iata cateva secrete pe care am vrea cu totii sa le afle partenerii nostri!
  • Publicat:
Top 10 secrete sexuale pe care trebuie sa le afli!
Top 10 sex secrets

Iata cateva secrete pe care am vrea cu totii sa le afle partenerii nostri! Asta daca vrem sa avem o viata sexuala de nota 10!

Ce vrea ea sa stie el despre sex

1. Curteaz-o, arata-i cat de importanta este
Daruieste-i flori si ciocolata, invit-o la restaurant, telefoneaza-i in timpul zilei, nu uita de bunele maniere, oriunde ati merge. Intr-un cuvant, nu uita sa fii cavaler! Pentru ea, toate aceste gesturi marunte sunt importante, sunt un semn de afectiune, asa ii poti arata ca te gandesti la ea si ca iti pasa de relatia voastra.

2. Ai grija de look-ul tau
Cei mai multi barbati obisnuiesc sa-si ingrijeasca numai parul, probabil pentru ca stiu ca va veni o varsta la care il pot pierde! Nu e suficient! tie iti plac femeile ingrijite, dupa ele intorci capul pe strada. E valabil si pentru ea! Parfumeaza-te, asorteaza-ti tricoul cu pantalonii si pantofii sport, fa-ti manichiura. Fii si tu in pas cu moda!

3. Nu o grabi
Se stie ca barbatii se excita mai repede decat femeile. Ea are nevoie de timp ca sa se pregateasca pentru sex. Nu da la o parte romantismul. Pregateste o cina in doi, plimbati-va printr-un parc, purtati o conversatie linistita ca sa scapati de grijile de peste zi, ascultati muzica imbratisati! Ajut-o sa-si gaseasca dispozitia pentru dragoste. Si nu renunta la gesturile romantice dupa ce v-ati casatorit.

4. Invata sa o exciti
Clitorisul nu este un penis mai mic. Daca tu poti ajunge la orgasm doar prin stimularea penisului, nu inseamna ca si clitorisul functioneaza la fel. Sunt femei care nici nu suporta atingerea acestui mic organ erectil. Pentru ele este suficienta stimularea zonei din jur. Insa cu blandete, brutalitatea sexuala nu foloseste la nimic. Ca sa o faci sa ajunga la orgasm, poarta-te delicat cu trupul ei!

5. Nu uita de postludiu
Incearca sa nu adormi imediat dupa ce ati facut sex! Nu te imbraca sa pleci si nici nu te repezi in fata televizorului imediat dupa ce ati facut dragoste! Ea are nevoie de tandretea ta si dupa ce ai avut orgasm. Altfel, se va simti abandonata. Nu uita ca postludiul inseamna, de fapt, inceputul unui nou preludiu.

6. Nu ii cere perversiuni
Se stie ca barbatii au mai multe fantezii erotice, se uita mai mult la filme porno si incearca sa aplice cu partenerele lor ceea ce vad acolo. Inainte, insa, nu uita sa o intrebi si pe ea daca vrea sa participe la realizarea fanteziei tale sexuale. Daca refuza, nu o forta. Vei ajunge sa o dezgusti si nu va mai vrea sa faca sex deloc, nici macar fara perversiuni!

7. Nu te uita dupa alte femei
Daca intorci capul dupa alta femeie, partenera ta se va infuria si sansele unei partide de sex in ziua respectiva vor fi nule. Acorda-i atentie iubitei tale, arata-i ca ea este cea mai dorita femeie din lume. A te uita dupa alte femei nu e un semn de virilitate. Unui barbat adevarat ii place sa faca sex, nu sa-si imagineze ca o face!

8. Controleaza ejacularea precoce
Daca nu-ti pastrezi erectia, cum sa mai faci dragoste?! Daca ejacularea precoce ti-a creat probleme, nu te ingrijora. E o chestiune de exercitiu. Si cel mai important este sa nu o lasi pe ea balta, daca tu ai terminat in doi timpi si trei miscari. Foloseste alte cai sa-i oferi si ei satisfactie, e singurul mod in care scapi cu fruntea sus!

9. Daca esti tatic, nu fugi de scutece
Nu este o rusine sa te implici in cresterea copilului. Chiar daca ea se ofera mereu sa-i schimbe scutecele bebelusului, spune-i ca de data asta vrei sa te ocupi tu. Ii va face o reala placere, e un semn ca realizezi cat de greu este pentru o mamica sa se imparta intre atatea. Ai sanse ca seara, la culcare, ea sa te rasplateasca pentru acest gest.

10. Daca nu poti, nu inseamna ca nu se poate
In anumite situatii si mai ales de la o anumita varsta, erectia se obtine mai greu. Asta nu inseamna ca viata ta sexuala s-a incheiat. Nu e neaparata nevoie sa ai erectie ca sa-ti satisfaci partenera. Nu uita ca ai degete, limba si ca s-a inventat vibratorul.

Ce vrea el sa stie ea despre sex

1. Nu ii trimite semnale confuze
Nu il starni daca nu vrei asta! Un barbat poate ajunge la erectie intr-o fractiune de secunda. Semnalele tale pot fi interpretate gresit, il poti face sa se gandeasca la lucruri pe care tu, de fapt, nu le vrei. De exemplu, cand ajungi acasa de la serviciu, obosita si fara chef de nici unele, nu te dezbraca in fata lui. Ar putea crede ca faci striptease, cand tu, de fapt, abia astepti sa faci un dus. Pe scurt, nu-l provoca atunci cand nu esti pregatita!

2. Nu-i provoca erectii desarte!
Se stie ca testiculele dor, daca barbatul nu-si satisface nevoile sexuale. Iata un alt motiv ca sa nu-i transmiti semnale confuze. O erectie care dureaza mult timp si nu se finalizeaza cu un act sexual, ii ravaseste toti hormonii. Si apropo: aveti grija cum va purtati cu „bijuteriile de familie”.

3. Nu face economie la curentul electric
Barbatii se excita foarte tare la stimulii vizuali. Lasa, deci, lumina aprinsa, macar din cand in cand, de dragul lui. O oglinda mare asezata langa patul vostru va incinge si mai mult atmosfera.

4. Fiti o echipa
Cand faceti dragoste, nu astepta nemiscata sa faca el toata treaba. Poti avea si tu initiativa, cumpara jucarii sexuale, cum ar fi lenjerie comestibila, propune-i un scenariu pentru partida urmatoare.

5. Nu ii interzice revistele pentru barbati
Tu nu te exciti cand vezi un film de dragoste? Atunci de ce sa fii impotriva unei astfel de reviste?! Daca el se excita rasfoind-o, nu-ti imagina ca va pleca s-o caute pe Miss America. Se va strecura in pat langa tine, pentru ca te iubeste, chiar daca nu esti top-model.

6. Nu face din tantar armasar
E in firea barbatilor sa se uite dupa femei, nu poti schimba asta. Sa nu se intample de fata cu tine, dar in rest, lasa-l liber. Cand partenerul tau nu se va mai uita dupa alte femei, e posibil sa nu se mai uite nici la tine, inseamna ca si-a pierdut interesul pentru sex. Si, recunoaste: tu nu te uiti niciodata dupa alti barbati?

7. Nu uita ca lor le place sexul oral
Sigur ca niciodata nu trebuie sa te fortezi sa faci ceva ce nu-ti place, ce-ti starneste repulsie. Dar oare sexul oral e ceva atat de dezgustator? Oare e atat de groaznic sa-i saruti penisul? El nu va crede ca faci ceva degradant. Lui, pur si simplu, ii place senzatia. Nu e nevoie sa transformi felatia intr-o obisnuinta, dar macar de ziua lui incearca sa o practici.

8. Nu e suficient sa gatesti bine
Drumul spre inima unui barbat nu trece prin stomacul lui. Nu iti imagina ca e suficient sa gatesti bine si sa ii speli hainele. Nu trebuie sa te porti ca o curtezana, dar nici sa-ti pierzi interesul pentru sex. Risti sa te trezesti ca partenerului tau incepe sa-i placa vecina sau colega de birou.

9. Nu uita ca el te poate insela mai usor
Tu ai nevoie de romantism, te implici emotional. Nu uita, insa, ca el poate face sex fara nici o reactie emotionala. Acesta este si motivul pentru care te poate insela mai usor. Evalueaza la rece o astfel de situatie. Daca te-a inselat accidental, nu inseamna ca iubeste pe altcineva. E decizia ta daca uiti si ierti.

10. Nu uita ca poate avea nevoie de ajutor
Orice barbat isi pierde, cu timpul, capacitatea de a avea erectii psihogene, adica erectii care apar de la sine, fara stimulare fizica. Este un moment de panica pentru el, penisul lui zace inert, in loc sa intre in actiune. Nu-i adanci disperarea si nu dispera nici tu. Acest moment nu inseamna finalul vietii sexuale. E momentul schimbarii. Ajuta-l si veti castiga!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”