Tableta portocalie, mai tare decat pilula albastra?

Levitra este noua pilula care face minuni pentru barbatii cu disfunctii erectile.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tableta portocalie, mai tare decat pilula albastra?
Tableta portocalie, mai tare decat pilula albastra?

Levitra, un medicament oral pentru tratamentul disfunctiei erectile, ultimul lansat din clasa lui, a fost reintrodus recent in Romania, de catre GlaxoSmithKline.

Aceasta poate fi o bucurie pentru barbatii care nu au mai reusit demult sa-si satisfaca partenerele: importatorii sustin ca datele rezultate in urma unor studii clinice evidentiaza imbunatatiri semnificative ale functiei erectile la barbatii care sufera de DE in urma tratamentului cu Levitra. In plus, unul dintre studii arata ca peste 92% dintre pacientii care au utilizat Levitra in doze flexibile au raportat imbunatatiri ale erectiei.

Asigura cinci ore de placere
Levitra este o tableta portocalie, rotunda, in doze de 5, 10 si 20 mg. Pentru majoritatea pacientilor se recomanda initierea tratamentului de la o doza de Levitra 10 mg, administrata oral, cu 25 – 60 de minute inaintea activitatii sexuale. Conform rezumatului caracteristicilor produsului, efectul Levitra poate dura minim cinci ore.

Avantajele si dezavantajele utilizarii
Tratamentul cu Levitra este accesibil si, foarte important, le permite pacientilor un stil de viata normal, fara a impune restrictii alimentare. In unele cazuri pot sa apara efecte secundare, iar cele mai frecvente sunt durerile de cap si congestia fetei. Alte efecte secundare observate au fost rinite (congestii nazale), dispepsii, ameteli si stari de voma.

Atentie! Folosirea Levitra este contraindicata barbatilor care urmeaza tratament cu nitrati sau donori de oxid nitric (un grup de medicamente utilizate in tratamentul anginei pectorale), precum si in cazul celor care prezinta alergii sau sunt sensibili la oricare dintre substantele continute in tableta.

Medicamentul este disponibil din nou in farmaciile din Romania incepand cu luna octombrie si poate fi eliberat numai pe baza de prescriptie medicala.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Forum sex: Din nou libidoul...
Forum sex: Din nou libidoul...
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”