Suntem cu totii bisexuali?

Din ce in ce mai multe persoane incep sa aiba relatii cu persoane de ambele sexe, fie din curiozitate, fie din dorinta.
  • Publicat:
Suntem cu totii bisexuali?
Suntem cu totii bisexuali?

Te simti atras de ambele sexe? Nimic grav, pentru ca nu esti singura persoana din lumea asta. De fapt, Tantra si medicina chineza sustin ca suntem cu totii bisexuali! Tu ce parere ai?

Din ce in ce mai multe persoane incep sa aiba relatii cu persoane de ambele sexe, fie din curiozitate, fie din dorinta. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca sexul in 3 este una din cele mai ravnite fantezii, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Freud sustinea in scrierile sale ca totii oamenii se nasc bisexuali pana cand societatea ii forteaza sa faca o alegere. In ziua de azi, din ce in ce mai multi cercetatori ii sustin ideea, axandu-se pe faptul ca bisexualitatea devine o noua orientare sexuala.

Ne nastem bisexuali

Abiguitatea sexuala are radacini adanci. Pana la 5-6 saptamani, sexul unui fat nu este definit si nu manifesta caracteristici diferentiale. Iar cand organele sexuale incep sa se dezvolte, clitorisul si capul penisului seamana extrem de mult unul cu altul.

Pentru unele persoane, nehotararea in ceea ce priveste orientarea sexuala nu se incheie decat dupa incercarea si testarea ambelor tipuri de relatii, si cu o femeie, si cu un barbat.

Suntem bisexuali fara sa ne dam seama?

Ti s-a intamplat sa vezi o persoana de acelasi sex si pur si simplu sa iti faca placere sa te afli in compania ei? Sau sa o consideri extrem de frumoasa, apetisanta, chiar daca acest lucru nu corespunde orientarii tale sexuale? Absolut normal.

Bisexualitatea este atat fizica, cat si psihica, insa de multe ori ramane doar la stadiul de idee, intrucat persoana bisexuala nu indrazneste sa treaca la actiune.

De vina ar putea fi atat societatea in care traieste, cat si educatia pe care a primit-o, care nu ofera prea multa libertate din acest punct de vedere. Astfel, persoana in cauza isi refuleaza sentimentele si poate sa duca o viata neimplinita pe plan sexual, tocmai din cauza acestor restrictii sexuale.

Tu ai recunoaste ca esti bisexual?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân