Starneste barbatii din jurul tau!

Poti sa atragi barbatii pe care ii placi folosindu-te de cateva trucuri.
  • Publicat:
Starneste barbatii din jurul tau!
Starneste barbatii din jurul tau!

Arati bine, esti amuzanta, ai un job bun si un cerc mare de prieteni. Cu alte cuvinte, esti ceea ce barbatii ar numi “3 in 1”. Atunci cum se face ca nu intalnesti nici unul corespunzator dorintelor tale?

Uneori, femeile singure trimit inconstient barbatilor semnale sa stea deoparte. Vezi daca te regasesti si tu in situatiile de mai jos si afla cum poti remedia situatia cat mai repede!

Iei cu tine toata gasca!
Cand iesi la agatat, te simti mai in siguranta daca ai cu tine pe cineva la adapostul caruia sa te pui. Problema e ca, fiind inconjurata de astfel de “garzi”, devii inaccesibila. Si poate fi intimidant pentru un tip. Ii este frica sa nu fie respins in fata audientei. Pentru a te arata disponibila, iesi cu o singura prietena sau separa-te de restul trupei de care esti insotita.

Starneste barbatii din jurul tau!
De cate ori nu te-ai intrebat: “Uf, aici chiar nu e nici un barbat dragut?”. Si totusi, in saptamana urmatoare mergi in acelasi bar, cu aceleasi persoane, vorbind despre aceleasi lucruri. Daca vrei sa gasesti o partida buna, ar trebui sa te aventurezi in afara zonei de confort. Daca viitoare cand un prieten te invita la un film de clasa sau iti sugereaza sa-ti testezi corzile vocale la karaoke, nu mai sta pe ganduri.

O faci pe pretentioasa
Cand ochesti un super tip, dar un altul, mai putin simpatic, incepe sa flirteze cu tine, cel mai probabil esti tentata sa-l trimiti la plimbare. Ei, asta poate avea un efect nedorit. Daca tipul luat de tine in vizor vede ca te comporti nepoliticos, el va trece la urmatoarea fata, mult mai disponibila si draguta.

Si nu numai atat, dar barbatii “la mana a doua” pot fi chiar simpatici. Asadar, cu exceptia cazului in care tipul e total neinteresant, da-i o sansa si vorbeste cu el! Daca pana la urma te lasa rece, scuza-te politicos si mergi mai departe.

Nu esti niciodata disponibila
Te vaiti cat de greu este sa intalnesti un barbat singur, dar te opui de fiecare data cand un prieten incearca sa te agate si nici nu-ti trece prin cap sa-ti dai intalniri online. Trebuie sa fii deschisa oricarei oportunitati. Imprastie vorba in grupul tau de prieteni ca iti cauti un partener. Si incearca sa intri macar o data pe site-urile de intalniri. Daca te potrivesti cu cineva, grozav. Daca nu, nu ai nici un motiv sa-ti dai o intalnire oarba care probabil va sfarsi prost.

Esti prea disperata
E foarte bine ca vrei sa intalnesti pe cineva, dar nu trebuie sa faci la modul cel mai evident. Barbatii simt disperarea. Majoritatea lor vor evita o femeie care lasa impresia ca isi doresc un partener cu orice pret. In plus, cautarea te poate face sa devii prea constienta de sine.

Esti atat de fixata de felul in care arati si te comporti, incat ajungi sa nu te mai distrezi. Si asta ar trebuie sa fie scopul principal, nu sa intalnesti barbati. Ironia e ca o atitudine relaxata si bine-dispusa va atrage barbati oricum.

Tu cum faci sa intalnesti tipi grozavi?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: