Sexul se învaţă!

Dacă s-ar face un studiu statistic, mai mlt ca sigur cea mai frecventă întrebare pe care oamenii o sau şi-o adresează este ce se poate face pentru a obţine mai multă plăcere? E modul fiecăruia de a încerca să ajungă la o formă nealterată de fericire, dar fericirea nu se obţine niciodată foarte uşor.
  • Publicat:
Sexul se învaţă!

Dacă s-ar face un studiu statistic, mai mlt ca sigur cea mai frecventă întrebare pe care oamenii o sau şi-o adresează este ce se poate face pentru a obţine mai multă plăcere? E modul fiecăruia de a încerca să ajungă la o formă nealterată de fericire, dar fericirea nu se obţine niciodată foarte uşor.

Răspunsul la întrebare este format doar din 6 litere, dar are încărcătura unui roman întreg: ÎNVAŢĂ! Cheia plăcerii sexuale este să înveţi cât mai mult despre sex, cum se face şi ce să faci pentru a te bucura de el. Însă, nu veţi găsi asta într-un manual de sex, indiferent cât de multe se vor mai scrie de acum încolo.

Cea mai complexă parte medico-ştiinţifică a existenţei umane este… sexul. Dar o mulţime de oameni o fac pur şi simplu aşa cum o grămadă de oameni conduc automobile fără să ştie ce fac, ne spunea doctor David Reuben. Mulţi îşi folosesc organele sexuale fără să ştie ce fac, au accidente, rănesc alţi oameni, sfârşesc prin a urî sexul şi oamenii cu care îl fac.

Sexul e plăcut!

Una dintre cele mai inspirate alegeri ale unui om este să înveţe despre sex – în timp ce vă distraţi realizaţi şi ceva util. Arătaţi afecţiune, cimentaţi relaţiile umane şi vă îmbunătăţiţi considerabil  sănătatea, crescându-vă speranţa de viaţă. Doar dacă înţelegeţi sexul.

Unde începi?

Încearcă să priveşti fiinţele umane din punctul de vedere sexual exact aşa cum o fac cercetătorii. În ansamblul ei, o persoană are doi poli sexuali, ca şi Pământul: Polul Nord şi Polul Sud.

Sexologul David Reuben ne propune, structural vorbind următoarea împărţire: „Polul Nord este capul (creier şi acele puţine, dar vitale extensii cunoscute ale creierului, numite Nervi Cranieni). Polul Sud este compus din organele sexuale. La barbat sunt penisul şi testiculele. La femeie sunt clitorisul, vaginul, labiile şi structurile asociate. Dar mai este ceva. La femeie Polul Inferior acoperă cam aceeaşi zonă care ar fi acoperită de o pereche de pantaloni scurţi: în spate este zona dintre talie şi fese, extinsă la perineu (zona dintre anus şi vagin). În faţă, de la talie spre vagin, în jurul perineului.

Întregul Pol Inferior este, de fapt, o pantă – sensibilitatea şi senzaţiile sunt foarte slabe în jurul taliei şi se intensifică rapid pe măsură ce te apropii de organele sexuale.

Mai există şi o zonă în formă de V la piept care constă în sfârcuri şi sâni. Dacă nervii cranieni şi capul sunt în Polul Nord, atunci sânii sunt în Canada.”

În cazul bărbaţilor, situaţia este cam aceeaşi, doar cu mai puţină sensibilitate decât femeile la abdomen şi fese – cei mai mulţi nervi sunt concentraţi la bărbaţi în acea Racheta Principala, penisul. Cu toate astea, sunt unii barbati foarte sensibili in jurul pieptului si a sfarcurilor.

Secretul unui act sexual reusit este tocmai a invata sa impaci cele doua tabere – Polul Nord cu Polul Sud. Problema actului sexual este ca Polul Superior (capul) este mereu in razboi cu Polul Inferior (organele sexuale).
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: