Un Valentine’s Day inedit, acasa

Daca nu ai reusit sa “evadazi” alaturi de partenerul tau in locul vostru preferat sau pur si simplu vrei sa iti petreci Valentine’s Day acasa, poti face ca aceasta zi sa fie asa cum ti-ai dorit.
  • Publicat:
Un Valentine's Day inedit, acasa
Un Valentine's Day inedit, acasa

Cu putin efort iti poti transforma locuinta intr-un loc foarte romantic in care sa te bucuri alaturi de partenerul tau de aceasta zi speciala. Pentru a adauga un strop de romantism nu trebuie sa muti muntii din loc. Este necesar doar sa scapi de rutina si sa faci fiecare lucru obisnuit, altfel.

Pentru aceasta zi speciala, poti renunta la banala cina in bucatarie. Cina luata in fata semineului sau stand confortabil in pat poate transforma aceasta zi intr-una cu adevarat romantica. Nu numai locul in care vei lua cina trebuie sa fie deosebit ci si ceea ce gatesti. Prepara ceva delicios si in acelasi timp neobisnuit. Acum este momentul sa experimentezi retetele rafinate pe care te-ai temut sa le incerci. Nu uita sa incluzi in meniu alimentele si bauturile afrodiziace.

Pregateste-ti casa de sarbatoare!
Priveste in jurul tau cu un ochi critic. Sunt multe modalitati de a crea o atmosfera calduroasa si romantica in locuinta ta iar schimbarile sunt binevenite. Asa ca poti incepe prin a rearanja piesele de mobilier mici pentru a da un strop de noutate incaperii. Lumanarile parfumate, florile, muzica romantica si lumina difuza nu pot lipsi.

Planul pentru o noapte pasionala
Avand un plan bine stabilit, poti avea una dintre acele seri speciale de care va veti aminti mereu. Rezervati-va o seara numai pentru voi, uitand de toate grijile si problemele de zi cu zi. Ai grija sa inlaturi orice elemente care ar putea sa va distraga atentia. Daca aveti copii poti vorbi din timp cu o ruda sau cu un priten bun pentru a-i lasa in grija lor peste noapte. Nu uita sa opresti televizorul! Este principalul “distrugator” al romantismului.

Lanseaza invitatia!
Propune-i partenerului tau de viata sa petreceti o seara romantica in doi, dar fa-o intr-un mod inedit. Pune-ti imaginatia la lucru si gaseste cele mai interesante modalitati de a-l invita la o seara speciala in doi.

Pregateste “scena”
Pregateste pentru cina mancarea voastra preferata, aprinde lumanarile parfumate si ai grija ca totul sa decurga conform planului. Detaliile sunt importante dar este de preferat sa nu le dedici prea mult timp. Altfel iti vei face griji inutile si vei uita sa te bucuri cu adevarat de seara voastra romantica.

Sparge gheta!
Cu siguranta stii care este acel ceva care il va face pe iubitul tau sa se “aprinda”. Foloseste-te de ceea ce stii despre el pentru a face totul si mai placut, indiferent daca este vorba de o rochie sexi sau de o invitatie la dans. Nu trebuie sa uiti ca pentru partenerul tau nu vor conta atat de mult pregatirile pe care le faci, ci faptul ca le faci. Este posibil sa nu observe lumanarea roz pe care tu ai cumparat-o special pentru aceasta ocazie, dar va observa cu siguranta efortul pe care l-ai depus special pentru el.

Articol exclusiv online

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Gaseste-ti alesul cu ajutorul astrelor!
Gaseste-ti alesul cu ajutorul astrelor!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”