Topul celor mai perverse popoare

Forma erotismului este dictată de personalitatea fiecăruia, de educaţie, de experienţe şi nu în ultimul rând de considerente genetice ce aparţin fiecărui popor.
  • Publicat:
Topul celor mai perverse popoare

Forma erotismului este dictată de personalitatea fiecăruia, de educaţie, de experienţe şi nu în ultimul rând de considerente genetice ce aparţin fiecărui popor.

Există ţări recunoscute pentru libertatea sexuală şi ţări ceva mai conservatoare, ţări unde erotismul debordează de la realitatea cotidiană la expresia artistică şi ţări care nu s-au remarcat niciodată prin sexualitatea atipică a locuitorilor săi.

Aşa că am trecut în revistă câteva dintre popoarele care s-au făcut remarcate prin pervesiuni, adoraţii exagerate, obiceiuri sexuale care şochează.

Franţa

Erotismul francez deţine, în multe gupuri sociale, supremaţia: spunem francezi şi spunem implicit scene fierbinţi, femei cochete, pasiune debordantă, lipsa inhibiţiilor până la sex bolnăvicios.

Acestă parte de realitate a fost cel mai bine surprinsă de filmul francez, de-a lungul evoluţiei sale: Brigitte Bardot, femei goale, natura păcatului, suprarealism…

Câteva recomandări pentru o viziune succintă asupra ceea ce înseamnă Franţa sexuală: Les valseuses (doi băieţi şi o fată jefuiesc jumătate de Franţă, se excită în locuri publice, apoi apar bărbaţi care îşi împrumută nevestele, transsexuali, homosexuali, burghezi fără mască şi fără haine.), The Dreamers (un tânăr american studiază la Paris, în anul 1968, unde se împrieteneşte cu un cuplu frate-soră cu legături bolnăvicioase), Intimacy (sexul este cel mai spectaculos mod de a cunoaşte oameni…).

Canada şi Portugalia

Două ţări atât de diferite şi totuşi atât de asemănătoare atunci când vine vorba despre sex: tradiţia lor acceptă ca principal afrodisiac “vorbitul murdar”.

Limgajul trivial sporeşte libidoul şi este aproape de nelipsit din partidele de sex.

Thailanda

Renumită pentru turismul sexual, Thailanda este ţara unde sexualitatea are o tradiţie respectată şi unde femeile dăruiesc plăcere în semn de “artă”.

Olanda…

… nu este numai ţara lalelelor, ci şi ţara unde se găsesc cele mai multe felinare roşii din lume.
Cartierul Felinarelor Roşii” din Amsterdam este “cartierul bordelurilor, al prostituatelor şi unde cel mai des întâlnit cuvânt este compus din trei litere: sex. Şi derivatele sale: sex shop, sex club, sex show.”

Prostituate în vitrine, prostituţie legală, vicii pe pâine pentru un popor liber şi totuşi echilibrat.

Grecia

În Grecia, cea mai întâlnită formă a sexualităţii se manifestă prin nudismul practicat încă din Antichitate…

Egiptul antic

Pentru acest popor atât de controversat, sexul era începutul şi sfârşitul, esenţa lucrurilor.

În public, pe malul Nilului (simbolul fertilităţii) şi oriunde alţi ochi puteau să privească, egiptenii făceau sex pasional ca pe un mod de explorare a imposibilului, a veşniciei.

Noua Zeelandă

Sexul în Noua Zeelaandă este istovitor: începe cu dansurile erotice ale femeii, continuă cu ritualuri masculine (bărbatul ia în braţe femeia, o ridică, o răsuceşte şi o tăvăleşte), sfârşind prin stări orgasmice duse la extrem.

Africa Centrală

Locuitorii din Africa Centrală au crescut învăţând că sexualitatea înseamnă brutalitate.

Se practică sexul în grup ca pe o obişnuinţă necondamnabilă, schimbarea partenerilor – totul cu scopul de a epuiza bărbatul.

Femeilor le este interzis să fie ostenite! Dacă, totuşi, se întâmplă asta sunt pedepsite tot prin sex.

Citeşte şi: Faceţi sex din belşug ca să fiţi feriţi de boli!

6 tipuri de sex. Tu în care crezi?

Dr. Oz: topul greşelilor sexuale

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân