Tipsuri de Craciun pentru cele singure

Primul lucru pe care trebuie sa il intelegi este ca nu doar cuplurile si familiile dein monopolul pe fericire in perioada sarbatorilor de iarna. Gandeste-te ca numai fiind singura poti sa saruti pe oricine sub crenguta de vasc...
  • Publicat:
Tipsuri de Craciun pentru cele singure
Tipsuri de Craciun pentru cele singure

Iata cateva avntaje care te vor face sa iti descretesti fruntea si sa te simti mai bine in pielea ta cu ocazia sarvatorilor. Asa ca zambeste si priveste partea frumoasa a lucrurilor!

1. De acum nu vei mai fi nevoita sa iei parte la certuri legate de vreo remarca rautacioasa a ta cu privire la petrecerea de Craciun data de familia lui, la care, fireste, sunteti invitati. De asemenea, nu vei mai fi nevoita sa asculti vorbaria de dupa petrecere, despre cine si ce a mai facut, cine si despre cine a mai zis si tot asa.

2. Nu vei mai fi silita sa te trezesti la ore imposibile doar ca sa deschizi cadourile de sub brad si mai ales, nu va mai trebui sa pari surprinsa de darurile primite. Gandeste-te cat de simplu va fi sa probezi o bluza care ti se si potriveste, in locul celor cumparate de iubit (care nu sunt masura ideala) in care te chinuiai sa te strecori si apoi sa pari incantata.

3. Iti vei putea decora bradutul exact asa cum simti si cum ai chef, iar daca nu ai, nu te obliga nimeni sa decorezi nimic. Asadar, fundite roz, beteala roz, ce vrei tu. Totul este permis si vine la pachet cu faptul ca nu mai trebuie sa umbli sa cauti cadoul perfect pentru el, care, odata gasit, oricum nu il multumea prea tare.

4. Nu vei mai intarzia la party-ul celei mai bune prietene din cauza prietenului tau, care, ca de obicei, se misca foarte incet. De fiecare data cand plecati, erai deja obosita, asa ca atunci cand ajungeati acasa cadeai sfarsita pe canapea, unde si adormeai. De acum, toate aventurile tarzii sunt pe cale sa devina istorie, asa ca bucura-te!

5. Poti merge la cumparaturi fara sa fii nevoita sa treci si pe la standul cu scule si chestii de construit si reparat. Si, mai ales, gandeste-te ca nu va mai fi nimeni sa te bata la cap sa te grabesti atunci cand te uiti dupa lenjerie intima.

6. Cat esti single inca primesti cadouri cool de la mama ta. Odata ce te casatoresti si ai copii la randul tau, tot ce vei mai primi va fi pulover neinteresant sau o pereche de sosete cu motive florale. Daca nu crezi, intreaba-le pe cele care au surori mai mari.

7. Nu va mai fi nevoie sa te imparti intre toate locurile unde ai vrea sa ajungi. Daca ai chef sa mergi sa petreci sarbatorile cu familia, o poti face, mai ales ca nu te bate nimeni la cap amintindu-ti din zece in zece minute ca trebuie sa ajungeti si la prietenul nu stiu care. Poti merge la cine vrei, atunci cand vrei, si mai ales, poti sta atat cat vrei.

8. Fara un iubit, programul tau se va elibera si astfel vei putea sa te dedici comunitatii sau voluntariatului. Poti merge de Craciun la o casa de copii sau la un camin pentru copii cu deficiente si sa ajuti la pregatirea surprizelor sau a bucatelor. De asemenea, poti aduna obiectele de care nu mai ai nevoie, jucariile de care te-ai plictisit. Ai grija sa pastrezi insa ursul imens primit de la fostl iubit, iar asta pentru ca din cand in cand nu e tocmai placut sa dormi singura.

9. Acesta este cel mai delicios avantaj. Nu vei mai fi nevoita sa privesti meciurile speciale de Craciun. In loc, vei avea libertatea de a urmari orice altceva iti face placere, cum ar fi vreun film, o emisiune de barfe sau desene animate. Cu timpul, vei realiza ca a fi singura nu numai ca nu e o tragedie, ci chiar un prilej de a te redescoperi si de a te simti bine in pielea ta.

Articol exclusiv online, text A. Raicu

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Let's Make Safe Sex
Let's Make Safe Sex
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”