Tendinte in dormitor toamna-iarna 2006

Suntem bombardate cu tot felul de informatii despre ce se mai poarta intr-ale vestimentatiei, machiajului, dietelor. De ce nu ar fi si o moda sub asternuturi? Necesara, de altfel, ca sa nu cadem prada rutinei si sa ne putem bucura cu adevarat de viata sex
  • Publicat:
Tendinte in dormitor toamna-iarna 2006
Tendinte in dormitor toamna-iarna 2006

Se poarta: Actul sexual I, II, III…
Dupa o partida nebuna de sexe momentul pentru a) un pic de tandrete, spui tu; b) un pui de somn, crede el. Iar cand a) si b) nu se inteleg, castiga c) o noua experienta fierbinte. Se poarta sexul in cat mai multe reprize. Daca a fost atat de bine, de ce sa nu o luati de la capat? Iar daca a lasat de dorit, de ce sa nu exersati in continuare pentru atingerea perfectiunii? Asa ca trageti-va un pic sufletul si, odata odihniti, ce mai asteptati?

Sexul care bate „recordul” de 5 minute
Spune-i partenerului tau ca ti-ai dori ca partidele voastre de amor sa nu mai dureze doar cat pauzele publicitare din emisiunea cu profil auto. Sexul contra cronometru, mecanic si sub o jumatate de ora macar, nu mai e la moda (cu exceptia partidelor salbatice intre doua sedinte pe care trebuie sa le incercati). Iubiti-va in voie, acordati o atentie importanta preludiului, explorati-va si fiti mereu atenti la dorintele si nevoile celuilalt. Si schimbati mereu scenariul. Daca ai ajuns sa stii ca sexul incepe la fara zece, la fara noua preludiul e gata, iar la fara sapte se pregateste deja sa termine, unde mai e placerea?! Opriti timpul si descoperiti-va!

Dormitorul fara televizor
Sexologul italian Serenella Salomoni a realizat un studiu ca sa descopere influenta televizorului instalat in camera de dormit asupra vietii sexuale a cuplurilor. Cercetarea, realizata pe 523 de perechi din Italia, a scos la iveala faptul ca cei care au un televizor in dormitor fac de doua ori mai putin sex decat cei care nu tin aparatul in incapere! „Daca televizorul lipseste, numarul partidelor sexuale se dubleaza”, sustine Salomoni. Datele mai exacte au aratat ca cei cu televizor fac dragoste de numai patru ori pe luna, adica de doar 48 de ori pe an! Spre deosebire de ceilalti, care se iubesc de opt ori pe luna si de 96 pe an.

Moda Kegel: cine vrea orgasm de neuitat sa treaca la exercitii
Nu se vor demoda niciodata! Exercitiile lui Kegel, destinate initial celor care sufera de incontinenta, s-au dovedit extrem de utile pentru obtinerea unui orgasm de la nota 10 in sus. Este vorba despre exercitii care intaresc muschii pelvieni, cei care inconjoara uretra si, uneori, cei care sunt situati in exteriorul vaginului. Ideea e sa iti contracti muschii vaginului si anusului timp de 10 secunde (debutantele sunt sfatuite sa faca acest exericitiu chiar in timp ce urineaza – se opresc din urinat cateva secunde. Totusi nu exagera! Daca faci acest exercitiu prea des in timpul urinarii, risti sa te alegi cu o infectie urinara). Fa-le cat de des poti, pe tot parcursul zilei. Si bineinteles, dupa antrenamente serioase, contracta-ti muschii in timpul penetrarii in jurul penisului partenerului.

Cunnilingusul, plcerea fara limite
Intr-un sondaj realizat de sexologii francezi, 90% dintre interlocutoare au recunoscut ca se dau in vant dupa sexul oral care e de altfel calea cea mai sigura spre culmile placerii. Cu siguranta, nu le contrazici. Trebuie sa stii ca cei mai multi barbati practica cunnilingusul dintr-un motiv eronat si foarte pe graba – asa obtin cel mai rapid lubrifierea vaginului si penetrarea poate incepe. Discuta insa cu partenerul tau, spune-i cat de mult iti place sexul oral si ca ai vrea sa tina mai mult de un minut si jumatate. E o sursa de placere nebanuita si e pacat sa nu o savurezi din plin. Pont: daca iubitul tau mananca dintr-o lamaie inainte, sa te tii extaz!

Stim, iti place sexul pe indelete: lumanarile sa-si faca treaba, Michael Bolton sa dea ce are mai bun, iar iubitul tau sa nu sara peste nici un centimetru al corpului tau. Dar, fii sincera: nu te-ai trezit niciodata dintr-o fantezie in care erai luata pur si simplu pe sus, rasturnata pe o canapea, hainele iti erau smulse si chiar descusute pe ici pe colo ca sa dispara cat mai repede, preludiul a fost dat uitarii, iar sexul era oarecum brutal, atat de carnal, dar ce senzatii! Nu te multumi cu fanteziile! Cele mai indicate pozitii sunt cele in care tu te lasi dominata total de el (nu ai ce cauta deasupra): „doggy style”, misionarul cu variatiile sale (pozitia caracatitei – iti urci picioarele pe umerii lui, semnul pacii –- iti tii picioarele impreunate in jurul sau), in picioare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sexul nu are varsta
Sexul nu are varsta
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân