Singurica? Mosu’ iti da ocazii, da’ nu-ti baga in pat…

Un sondaj on-line realizat in Statele Unite arata ca foarte multi americani si-au gasit perechea in preajma Sarbatorilor de iarna.
  • Publicat:
Singurica? Mosu' iti da ocazii, da' nu-ti baga in pat…
Singurica? Mosu' iti da ocazii, da' nu-ti baga in pat…

Un sondaj on-line realizat in Statele Unite arata ca foarte multi americani si-au gasit perechea in preajma Sarbatorilor de iarna. Asa ca nu-ti mai plange atata de mila ca nu ai cu cine sa te bucuri de Sarbatori si fructifica fiecare ocazie de a intalni sufletul pereche – slava Domnului, in aceasta perioada sunt nenumarate situatii in urma carora dorinta ti se poate implini. Ti le amintim pe cele mai importante:

La cumparaturi

Alergi de dimineata pana seara sa bifezi lista de cadouri – ca tine mai sunt milioane de oameni. Scari rulante care gem de suprasarcina, obiecte pe care pun mana o data doi-trei cumparatori, cozi interminabile care iti mananca timpul si nervii.Si totusi, o ocazie numai buna ca in aglomeratie sa dai peste dumnealui.

Trece pe lista de cadouri si una bucata „el”, ca sa iti aduci aminte sa te mai uiti in stanga, in dreapta, sa zambesti chiar cand lumea te calca pe picioare…

E perioada petrecerilor

Chef la serviciu, chef cu prietenii, chef cu familia, chef cu vecinii – ocazii fara numar sa iti sara el in ochi. Sfat: de cele mai multe ori e suficient sa te uiti peste umar – poate fi vecinul cu care te tot certi pe fondul de rulment, dar il admiri pe furis, sau colegul de la serviciu pe care nu-l stii nici macar pe numele de familie, dar care iti poarta CV-ul in suflet.

Primeste si mergi cu colindul

Pe langa faptul ca iti retraiesti copilaria, ai si mari sanse sa colinzi chiar pe drumul potrivit spre marea iubire. Macar trage cu ochiul pe vizor sa vezi mai bine cetele de colindatori, poate, poate.

Incearca sa nu ratezi nici concertele de Craciun

Sunt afise peste tot cu o multime de evenimente organizate in aceasta perioada, incearca sa mergi la cat mai multe. Vei cunoaste oameni noi si ce punct mai bun de plecare intr-o conversatie decat un cantaret preferat comun?

Calatoriile lungi cu trenul catre cei dragi, motiv de plictiseala, dar si de legat conversatii cu tovarasii de compartiment sau de culoar. Si uite asa cunosti omul si iti cade drag… Ce sa mai vorbim de partie, o sursa nebanuita de posibili pretendenti. Asa ca profita din plin de oportunitati!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Hraneste-ti libidoul!
Hraneste-ti libidoul!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”