Sexul pentru leneşi: poziţii sexuale pe care să le încerci când eşti obosit

”Sunt obosit” nu este o scuză pentru a nu face sex. Iată câteva poziţii pe care să le încerci chiar şi când eşti obosit.
  • Publicat:
Sexul pentru leneşi: poziţii sexuale pe care să le încerci când eşti obosit
FOTO: 123rf.com / Sexul pentru leneşi: poziţii sexuale pe care să le încerci când eşti obosit

Există momente în care eşti atât de obosit încât nu ai chef nici să ridici o mână, dar cu toate astea, parcă simţi că ai vrea să petreci ceva timp cu persoana iubită şi nu doar să staţi îmbrăţişaţi, ci şi să vă aventuraţi în dormitor, printre aşternuturi. Plăcerile se pot simţi chiar şi fără să depui prea mult efort câtă vreme ştii ce ai de făcut şi, din fericire, pentru leneşi sau ”obosiţi” am pregătit câteva poziţii sexuale perfecte pentru momentele în care nu vrei să depui prea mult efort, dar totuşi ”parcă ar merge o partidă de sex” şi ”n-ar strica un orgasm”.

Poziţiile sexuale care presupun un efort minim menţin partenerii conectaţi, aşadar iată patru dintre ele pe care musai să le pui în practică.

Misionarul

Poziţia misionarului este cam cea mai folosită poziţie sexuală. Din fericire, EA nu trebuie să facă mare lucru, decât să stea pe spate, cu picioarele oriunde se simte ea confortabil şi să-şi lase partenerul să facă toată treaba. Bineînţeles, mental să se conecteze cu el şi să se lase condusă pe culmile plăcerii. Contactul vizual este foarte important, la fel şi atingerile şi sărutările.

Linguriţa

Atunci când ambii parteneri sunt excitaţi, dar foarte obosiţi să facă prea multă mişcare, poziţia linguriţa te ajută să stai confortabil şi să te bucuri de momentele alături de partener, fără să te agiţi prea tare. Din moment ce corpurile sunt atât de apropiate, partenerului îi va fi foarte uşor să ajungă la anumite zone erogene pentru extra stimulare. În plus, poate fi uşor de ghidat atunci când vine vorba de intensitatea cu care vrei să fii penetrată sau locurile în care vrei să fii atinsă.

Doggy syle

De data aceasta nu este neapărat nevoie să stai aplecată, ci pur şi simplu poţi sta direct întinsă pe burtă, iar partenerul deasupra ta. În felul acesta, el va fi ”la conducere” şi va avea mai mult control asupra intensităţii.

Cunnilingus

Lasă-ţi partenerul să îţi ofere un moment de răsfăţ în timp ce te aşezi confortabil, pe spate şi te bucuri de moment. Sexul oral este valabil şi pentru el aşa că, nu fi egoistă şi recompensează-l. Avantajul acestei poziţii este că atunci când partenerul face cunnilingus, îi poţi dirija capul astfel încât să ştie exact care este locul pe care trebuie să-l atingă pentru a te duce pe culmile plăcerii. Astfel, ai control asupra momentului în sine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”