Sex (pentru cei) fără pereche – cât mai mult şi cât mai bine!

A fi singur nu prea aduce un bun renume, mai ales în cazul fetelor. Cereţi oricui să vă facă descrierea unei femei singure – de fiecare dată ca fi creionat portretul lui Bridet Jones: kilograme în plus, îndopat noaptea cu îngheţată cu frişcă, împărţit singurătatea cu cei mai buni prieteni: vinul şi ţigările.
  • Publicat:
Sex (pentru cei) fără pereche – cât mai mult şi cât mai bine!

A fi singur nu prea aduce un bun renume, mai ales în cazul fetelor.

Cereţi oricui să vă facă descrierea unei femei singure – de fiecare dată ca fi creionat portretul lui Bridet Jones: kilograme în plus, îndopat noaptea cu îngheţată cu frişcă, împărţit singurătatea cu cei mai buni prieteni: vinul şi ţigările.

Nici bărbaţii nu stau prea bine: avem imaginea splendidă – dacă nu sordidă – a fustangiului ideal, braţ la braţ cu celibatarul de modă veche, în cardigan, cu părul lins şi cărare pe mijloc.

Pe scurt, clişeul persistă: a nu avea un partener înseamnă nefericire, crize zilnice de plâns, mâncatul de unul singur, în faţa televizorului şi aşteptatul degeaba, cu încăpăţânare, lângă un telefon care refuză să sune…

Totuşi, această imagine este absolut falsă: nici uneia dintre persoanelor solo pe care le cunosc nu i se potriveşte acest portret-robot. Sunt, fără excepţie, oameni numai buni de iubit, cărora le place la nebunie să se distreze, să organizeze întâlniri cu prietenii şi care îşi petrec serile de sâmbătă flirtând până peste poate, făcând turul barurilor, restaurantelor, cluburilor selecte şi petrecerilor teribile.

Desigur, mai au şi momentele lor de posomoreală, dar în 90% din timp sunt fericiţi. De altfel, au şi motive întemeiate să fie…

Să spunem lucrurilor pe nume: dacă într-o relaţie stabilă deseori faci sex cu indiferenţă, pentru o persoană singură şi disponibilă poate fi ceva nemaipomenit!

Prin simplul fapt că tatonezi terenul ajungi să obţii o combinaţie fantastică: sex fără program (căci a face sex în fiecare seară inhibă dorinţa) şi de fiecare dată plăcerea descoperirii unui alt trup (cel mai puternic afrodisiac). Rezultatul: libidoul se află între cotele înalt şi extrem! Viaţa e frumoasă!

O relaţie care nu este stabilă presupune efort zero şi plăcere maximă, pentru ca nu durează niciodată atât de mult încât să se ajungă la capitolul „probleme”. Nici sexul nu presupune un consum personal prea mare: când este vorba despre ceva nou, interesant, foarte interesant…

Rolul celibatarului sexy dă posibilitatea înfruptării din diverse stiluri: doi oameni nu fac dragoste la fel şi, înmulţind experienţele, îţi poţi descoperi adevărata personalitate în pat.

Desigur, sexul cu persoana iubită este cu totul special şi, într-un final, se arată a fi cel mai satisfăcător dintre toate. Pe de altă parte, sexul fără obligaţii, cu o persoană demenţial de bună, este şi el special. Departe de a se cufunda în singurătate, mulţi singuratici gustă din plin perioada care va rămâne, poate, cea mai pasională din viaţa lor.

Ţine de fiecare să aleagă în ce categorie încadrează perioada celibatului – tristă sau pasională. Nu sta să asculţi „sfaturile” altora.

Nu are legătură cu felul în care arăţi, ci cu atitudinea pe care o ai. Important NU este ce s-ar aştepta să fii, ci cum abordezi situaţia. Iar atitudinea corectă e: „Profită din plin”!

Sursa: „Doctor sex”, Tracey Cox

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”