Sex incendiar: 5 lucruri esenţiale

Există câteva lucruri pe care le poţi face pentru a fi pregătit pentru o partidă de sex de neuitat. De la a consuma alimente afrodisiace, la a face un scenariu.
  • Publicat:
Sex incendiar: 5 lucruri esenţiale

Se zice că cele mai bune partide de sex sunt cele spontane. Dar dacă te vezi cu partenerul tău după o despărţire mai lungă sau partida de sex este una care are loc destul de rar, nu strică puţină pregătire, pentru rezultate remarcabile. Da, la orgasme răsunătoare ne referim. Iată câteva lucruri pe care le poţi face pentru a obţine tot ce îţi doreşti de la partida ta fierbinte de amor.

Fă-ţi chef de sex

Începe să te gândeşti la partida de sex care va urma. Imaginează-ţi cum va fi, gândeşte-te cum vrei să fii atinsă sau care este poziţia ta preferată de sex. Imaginează-ţi ce va face partenerul tău şi, îndrăzneşte să visezi la ce picanterii ai vrea să faceţi în dormitor. Funcţionează la fel ca în cazul prăjiturilor acelora irezistibile: cu cât te gândeşti mai des la ele, cu atât ţi se face mai poftă. Şi cum sexul este clar pe lista celor mai plăcute lucruri, efortul tău va merita, cu siguranţă. 

Flirtează prin mesaje

Fie ele pe telefon, WhatsApp, Facebook sau ce mai foloseşti zilele acestea. Începe să îi trimiţi partenerului indicii în legătură cu întâlnirea voastră. Câteva aluzii, un limbaj colorat şi o serie de întrebări fără perdea îl vor face şi pe el cel puţin la fel de nerăbdător, ceea ce va duce la o partidă de sex cel puţin… intensă. Dacă eşti curajoasă, nici câteva poze sexy nu strică, măcar aşa, ca să ştie ce îl aşteaptă. Doar ai grijă ca acestea să nu ajungă şi în altă parte şi să fie un motiv de stres, în loc de unul de bucurie.

Stabileşte cu ce te îmbraci

Da, lenjeria sexy e pe lista scurtă, de preferat ceva ce nu te-a mai văzut purtând (un prilej excelent şi pentru o partidă de shopping, pe lângă una de sex), dar şi ţinuta cu care îl vei întâmpina este la fel de importantă. Pregăteşte ceva care îţi scoate în evidenţă atuurile, dar care este şi comod, în acelaşi timp, pentru un plus de relaxare. Şi o pereche de pantofi cu toc înalt sunt un detaliu care nu va trece neobservat, cu siguranţă. 

Încearcă nişte afrodisiace

O porţie de stridii, un pahar de vin roşu, puţină ciocolata neagră, dar lista poate continua. Şi, deşi ar fi ideal că faceţi asta împreună, la o cină romantică, nici dacă te bucuri tu de un adevărat răsfăţ culinar nu este rău. Ai grijă doar să nu exagerezi cu toate aceste bunătăţi şi să te simţi atât de plină încât nici chef de sex să nu mai ai. Dacă toate acestea ţi se par inutile, o cină lejeră înainte de marea întâlnire îţi va asigura energia necesară pentru o partidă de sex solicitantă. 

Lasă problemele de la job unde le este locul

Adică, la job. Pentru că, oricât de mult ţi-ai dori să ai parte de partide de sex memorabile, dacă în momentul în care ai ajuns acasă nu reuşeşti să te detaşezi de tot ce se întâmplă la birou, mintea ta va rămâne distrasă şi nu te vei putea bucura cum se cuvine nici de sex, dar nici de timpul petrecut acasă. Dacă ai probeleme de rezolvat, deadline-uri urgente sau o listă de priorităţi, rezolvă tot ce ai de făcut, apoi detaşează-te şi goleşte-ţi mintea de tot ce nu ţine de sex. Nu este uşor, dar dacă o faci, partidele tale de amor vor fi un succes.

Foto: 123rf.com

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
5 lucruri care îţi cresc cheful de sex
5 lucruri care îţi cresc cheful de sex
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”