SEX IN THE CITY

Baga-ti bine nasul in paginile revistei sa nu te vada nimeni. Acum recunoaste: visezi deseori sa faci dragoste in locuri publice? Asa ne gandeam si noi… O fi el dormitorul confortabil, dar te-ai saturat de el pana peste cap. Jos cu sexul din pat!
  • Publicat:
SEX IN THE CITY
SEX IN THE CITY

Ai lenevit destul in rutina, e vremea sa simti niste senzatii unice. Ia-ti iubitul de mana si mergeti sa faceti dragoste in oras. Intr-un top al celor mai excitante lucruri, sexul in locuri publice sta la loc de cinste. Are si de ce. Protagonistii n-au fost niciodata mai excitati. Explicatia: gandul ca pot fi prinsi in orice clipa le creste vertiginos libidoul. 

Masina
O recomandam calduros incepatoarelor intr-ale sexului practicat in alte locuri decat in demodatul dormitor. Teoretic, autoturismul se afla intr-un loc public, dar in acelasi timp iti creeaza un sentiment de siguranta, pentru ca iti este familiar si te apara oarecum de ochii sau chiar deranjul curiosilor. Mare grija insa unde parcati cuibusorul de nebunii pe patru roti…

Cinematograful
Aproape la fel de sigur ca masina. Simti fluturasi de frica in stomac numai cand citesti randurile astea? Atunci incercati sa nu mergeti la film la o ora de varf sau optati pentru o pelicula cu succes modest la public. Cereti niste locuri pe ultimul rand al salii, asteptati sa se stinga luminile si sa inceapa distractia! In cinematograf va rula un film erotic de toata frumusetea cu voi doi in rolurile principale.

Toaletele
Ei, aici e aici. Sansele sa fiti prinsi sunt uriase. Dar dupa cateva partide in locurile mai sus mentionate, o sa-ti doresti mai mult, asa ca toaletele barurilor sunt urmatoarea voastra oprire. E drept ca e foarte incomod, dar senzatiile sunt incomparabile. Iar riscul de a fi surprinsi va va duce libidoul pe culmi care nici nu credeai ca exista… Si pe care iti vei dori sa le urci iar si iar, si iar…

Parcurile
O alta partida „in deplasare” foarte hot. Totul e sa nu mergeti noaptea, caci patrulele de jandarmi care stau constiinciosi la datorie in mai toate parcurile ar putea sa va strice distractia. Mergeti mai pe dupa-amiaza, alegeti o banca mai retrasa si mai bifati o noua experienta de nota 11. 

Cabina de proba
Daca ai optat pentru varianta asta, te cam preseaza timpul. Nu puteti zabovi mult in cabina ca sa nu dati de banuit. Intrati, alegi rapid ceva de probat (de preferinta lenjerie intima, ca tot e la indemana), te imbraci si iti tragi iubitul inauntru. Asta da partida de neuitat!

Avion
Suna incredibil, dar in America o companie aeriana efectueaza zboruri speciale pentru cuplurile dornice de o partida de sex printre nori. Reprezentantii Virgin Airlines au considerat ca dorinta indragostitilor de a face dragoste in avion a crescut si n-au vrut sa piarda ocazia de a scoate ceva bani in plus: au redecorat cateva aparate cu canapele confortabile, dusuri si toate cele necesare. Si chiar au iesit in castig, cererile vin buluc si profitul e maricel. Zbor placut pana in al noualea cer!

Fruntasi si codasi la „sex in vazul lumii“
Norvegienii: 66%
Australienii: 64 %
Grecii:          60 %
Americanii:   21%
Francezii:     13%

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Sex in top
Sex in top
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”