Reaprinde flacara pasiunii de Valentine’s Day!

Simti ca relatiei tale a inceput sa ii lipseasca ceva, dar nu ai energia si nici timpul necesare pentru face ceva? Iata cativa pasi simpli care pot aduce inapoi pasiunea de la inceput. Munca, problemele, treburile casnice, asteptarile prietenilor si multe
  • Publicat:
Reaprinde flacara pasiunii de Valentine's Day!
Reaprinde flacara pasiunii de Valentine's Day!

Putin timp pentru tine
Pentru a-ti imbunatati relatia este esential sa-ti gasesti timp pentru tine cat si pentru partenerul tau. In fiecare saptamana rezerva-ti o ora sau doua pentru a face ceea ce iti place, indiferent daca e vorba de a picta, a te plimba, a citi o carte sau face exercitii fizice. Daca nu ai energie pentru tine, nu vei avea nici pentru partenerul tau.

Cele cinci simturi
O data pe saptamana rasfata-ti iubitul, stimulandu-i simturile. Pregateste o camera – nu dormitorul care ar trebui pastrat pentru odihna – cu cateva lumanari, perne si pune muzica.

Totul trebuie organizat in asa fel incat toate cele cinci simturi sa fie stimulate. Pentru inceput leaga-l la ochi cu o esarfa. Hraneste-l cu fructe sau dulciuri si in tot acest timp explica-i ceea ce vrei sa faci si atinge-l cu mana pentru a te simti aproape. Pune muzica si foloseste uleiuri esentiale pentru a aroma incaperea. Cele mai senzuale arome sunt cele de iasomie sau ylang ylang. Atinge-l cu corpul tau, cu o pana sau cu bucata de material fin. Totul poate culmina cu un masaj pe intreg corpul. Scoate-i esarfa care ii acopera ochii pentru a-i arata ceva deosebit, poate fi un obiect facut de tine, un fel de mancare care arata extraordinar sau poti purta o lenjerie noua si sexy. Daca se ajunge intr-un final la sex, este OK. Dar nu acesta este scopul. Scopul este de va apropia mai mult unul de celalalt. Saptamana viitoare puteti inversa rolurile.

Stategia in dragoste
Este foarte important sa cunsoti si sa intelegi strategia in dragoste a partenerului de viata. Intreaba-l care este acel lucru care il face sa se simta iubit – sa fie dus in anumite locuri, sa i se cumpere diverse cadouri, sa i se spuna cuvinte speciale intr-un anumit fel, etc. Din cauza lipsei comunicarii, in unele cupluri unul dintre parteneri nu se simte iubit. Un barbat ii poate spune de multe ori partenerei sale ca o iubeste, el fiind tipul de persoana care are nevoie de asta pentru a se simti iubit, in timp ce partenera sa poate fi genul de persoana care doreste sa i se daruiasca mici cadouri pentru a se simti iubita. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intrebi!

Multe dintre problemele pe care oamenii cred ca le au in relatie sunt de fapt probleme pe care le au ei insisi. Trebuie in primul rand sa ai grija de tine pentru a avea energia necesara de a te ocupa de partenerul tau sau de relatia voastra. Nu uita sa ai grija ce mananci si sa faci exercitii fizice care te vor ajuta sa ramai in forma. Daca esti foarte ocupa iti poate fi destul de greu sa te ocupi asa cum treubie de dieta ta, indiferent cat de bune sunt intentiile tale. Un mic truc care te poate ajuta sa ai mai multa energie de-a lungul unei zile este acela de a consuma sub forma de suc la micul dejun, cateva frunze verzi de orz.

Iesiti impreuna mai des!
Plimba-te mai mult in aer liber impreuna cu partenerul tau. Incercati sa faceti lucruri sanatoase impreuna. Iesirile in natura va incarca cu energie. Atat cat timpul va permite, mergeti impreuna la petreceri sau luati cina in oras.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Love Diet
Love Diet
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân