Preia puterea in dormitor!

Raportul de putere dintr-o relatie, indiferent de gradul de longevitate, respecta de obicei modelul: tu esti mai volubila cand vine vorba de viata sociala, el este mai indraznet cu initiativele erotice. Insa, de cate ori ti-a trecut prin cap sa-l ademen
  • Publicat:
Preia puterea in dormitor!
Preia puterea in dormitor!

El la picioarele tale
Chiar daca toate gesturile si vorbele lui iti arata ca il ai la degetul mic (de la picior), fa in asa fel incat lucrurile sa fie clare si cand vine vorba de sex. Femeile care au pus lucrurile la punct in aceasta privinta au fost foarte incantate de pozitia „in picioare” atunci cand au facut sex oral. Concret, atunci cand tu stai in picioare, si el este in genunchi, sub tine, senzatia de putere si de dominare este incomparabila. Ca sa-ti tii mai bine echilibrul si sa ai si libertate de miscare, aseaza-ti un picior pe marginea patului sau pe un scaun. Mainile raman libere sa-l mangai tandru pe par sau sa-l ghidezi spre zonele de maxima placere. Si cum statul in picioare creeaza o anumita presiune musculara, creste gradual tensiunea care conduce spre un orgasm exploziv.

Femeia mereu deasupra
Tot despre un orgasm de calitate este vorba si in cazul unei alte pozitii care ii da femeii putere. Asa-zisa pozitie „woman on top” este apreciata nu numai de cele care vor sa detina controlul, ci de toate femeile care au incercat-o. Daca esti una dintre ele, atunci stii ca „tu deasupra” inseamna o sansa in plus pentru orgasm. Pozitia „woman on top” este una dintre cele mai folosite pozitii de cuplurile de pe intreg mapamondul, chiar daca se spune ca pozitia „misionarului” este cea mai cunoscuta si „clasica”. Varianta standard a pozitiei „woman on top” este cea in care femeia este asezata cu fata spre partener, cu genunchii in pat, pe podea, iarba, nisip etc., dupa preferinte si posibilitati, si se sprijina in maini (de obicei pe pieptul partenerului). Daca iti place atat de mult aceasta pozitie (si nici el nu se plange), puteti sa o folositi cat de des doriti, dar e bine sa incercati si niste variatii, pentru a pastra de fiecare data un element de noutate. Cum ar fi de exemplu, sa iti sprijini talpile de podea, adica sa ai o libertate de miscare „sus-jos” care iti va da o senzatie de putere si control pe care nu le-ai mai simtit pana atunci. E nevoie de dezinvoltura si muschi puternici pentru a te bucura de aceasta pozitie care este foarte apreciata de femeile mai atletice. De asemenea, poti sa-ti folosesti palmele sau bratele si daca te asezi cu spatele la partener. Pe cand tu te misti in sus si in jos deasupra lui, el poate sa-si foloseasca mainile pentru a-ti atinge diverse zone erogene. Depinde doar de tine, sa-i arati spre ce directie sa mearga, si de el, sa tina minte pentru data viitoare. Mai exista o variatiune pe tema  „woman on top” pentru care sutele de exercitii pe care le-ai facut cu stoicism la sala de fitness isi arata acum rezultatele. In loc sa ramai pe pozitia clasica, adica sa-l incolacesti cu picioarele, lasa-le sa alunece usor in interiorul coapselor lui, astfel incat sa pui la lucru muschii pelvisului, care se vor contracta si destinde in functie de placerea ta.

Delicata, dar ferma
Pentru a accentua intimitatea, poti sa-l saruti delicat atunci cand, sprijinita pe coate sau pe palme, te apleci asupra lui. Urmatoarea miscare indrazneata este o abordare originala a sarutului frantuzesc, mai precis sa-ti scufunzi limba in adancul gurii lui, ca o imitatie a miscarilor penisului. Partenerului tau ii va face o placere nebuna sa fie sarutat, dupa ce a fost luat pe sus de initiativa ta erotica. Un sarut va pecetlui intimitatea care s-a creat intre voi si-i va aduce aminte ce fiinta delicata este totusi cea care l-a intins cu atata hotarare la picioarele ei. De aici si pana la un orgasm simultan nu mai e mult… depide de cat vrei sa prelungesti tensiunea de dinainte de extaz. In focul pasiunii, nu uita nici un moment ca tu detii controlul!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Vorbeste-i pe limba placerii!
Vorbeste-i pe limba placerii!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân