Poziţia 68: un fel de 69, dar mai egoist

Dacă de poziţia 69 a auzit toată lumea, iată o nouă poziţie ideală pentru sexul oral: 68.
  • Publicat:
Poziţia 68: un fel de 69, dar mai egoist
FOTO: 123rf.com / Poziţia 68: un fel de 69, dar mai egoist

În secolul 21 nu există persoană care să nu fi auzit vreodată de poziţia 69. Iar dacă se întâmplă acest lucru, facem o scurtă recapitulare. Aşadar, poziţia 69 este o poziţie sexuală mai puţin acrobatică în care ambii parteneri sunt satisfăcuţi. Oral. În acelaşi timp. Această poziţie poate fi practicată atât la orizontală, în pat, cât şi din picioare, deşi este mai puţin dificilă pentru parteneri şi nu asigură deloc confortul în timpul schimbului de plăceri sexuale.

Însă, în ultima perioadă ne-a sărit în vizor o nouă poziţie: poziţia 68. Deşi sunt similare ca denumire şi cumva apropiate şi în practică, această poziţie sexuală se concentrează mai mult asupra plăcerilor sexuale a unei singure persoane. De data aceasta nu mai sunt vizaţi ambii parteneri şi, deşi sună egoist, doar un singur partener va fi dus pe culmile plăcerii. Iar acel partener este EA.

Cum să practici poziţia 68 şi de ce este bună

Pentru a practica poziţia 68, bărbatul trebuie să stea lungit pe spate şi cu genunchii îndoiţi, în timp ce femeia sau ”norocoasa”, cum ne place să-i spunem, trebuie să stea deasupra partenerului, pe spate, dar cu capul în sens opus partenerului şi coapsele în dreptul feţei lui. Astfel, vulva este poziţionată spre gura partenerului, care va avea acces la…tot. Tot ce trebuie să faci este să stai pe spate, să te relaxezi şi să te laşi purtată pe culmile plăcerii.

Pe lângă faptul că această poziţie sexuală îţi permite să te bucuri de plăcerile sexului oral, ai şi mâinile libere, iar masturbarea poate completa extazul: te poţi juca cu sânii sau pur şi simplu îţi poţi explora corpul, această poziţie sexuală fiind fiind asociată cu orgasmele intense. 1, 2, 3, pe locuri, fiţi gata: 68!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân