Pilulele care cresc potenta sexuala duc la infertilitate

Cercetatorii de la Queen's University Belfast, Irlanda de Nord, au intors celebra pilula care creste potenta pe toate partile si au dat un verdict dureros: cei care o folosesc risca sa nu mai poata avea copii.
  • Publicat:
Pilulele care cresc potenta sexuala duc la infertilitate
Sex breaking news

Cercetatorii de la Queen’s University Belfast, Irlanda de Nord, au intors celebra pilula care creste potenta pe toate partile si au dat un verdict dureros: cei care o folosesc risca sa nu mai poata avea copii.

Se pare ca pilula care urca pana la cer libidoul masculin determina celulele spermatice sa elibereze prematur anumite enzime care in mod normal ar trebui sa patrunda ovulul.

Drept urmare, sansele ca spermatozoizii unui barbat care foloseste pilulele sa fecundeze un ovul, scad considerabil.

E cu atat mai ingrijorator cu cat, potrivit sondajelor, din ce in ce mai multi barbati din intreaga lume folosesc pilula-minune, desi problema lor ar avea poate nevoie de o alta rezolvare (multi au o deficienta nutritionala, o problema hormonala, sau este vorba doar despre o urmare a vietii sedentare).

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Gay's News & Trends
Gay's News & Trends
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”