Orgasmul vaginal se vede din mers

Cercetatorii din Scotia sustin ca exista o legatura intre orgasmul femeii si mers.
  • Publicat:
Orgasmul vaginal se vede din mers
Orgasmul vaginal se vede din mers

Istoricul orgasmelor vaginale de care s-a bucurat o femeie pana la un moment dat poate fi pus pe hartie de catre cei mai cei dintre sexologi, prin simpla observare a felului in care aceasta merge.

Cercetatorii din Scotia, in colaborare cu colegii belgieni, au studiat comportamentul sexual al unui numar de 16 femei, pe care apoi le-au filmat in timp ce mergeau intr-un spatiu public. In cele din urma au tras concluzia: mersul cu pasi mari, in combinatie cu o miscare unduitoare a coloanei vertebrale sunt caracteristicile fericitelor care experimenteaza cat de des orgasmul vaginal.

Care este legatura dintre orgasm si mers?

Blocajul psihosexual este asociat cu blocarea muschilor pelvieni, iar acest fapt se reflecta cum nu se poate mai bine in mersul femeii. In plus, expertii au constatat ca fiecare dintre urmasele Evei se naste sau nu cu o predispozitie catre orgasmul vaginal.

Practic, atunci cand fluxul energetic circula nestingherit dinspre picioare, catre coloana vertebrala, prin pelvis, femeia este mai relaxata, iar pasul este mai liber. Mai mult decat atat, orgasmul vaginal sporeste increderea in propria sexualitate, care la randul ei se rasfrange asupra umbletului femeii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cand “Aaah…” devine “Auu!”
Cand “Aaah…” devine “Auu!”
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”