Noi doi si o jucarie sexuala!

Majoritatea jucariilor sexuale sunt divizate in doua grupe: jucarii sexuale pentru barbati si jucarii sexuale pentru femei. Cum iti convingi partenerul sau partenera sa le incerce?
  • Publicat:
Noi doi si o jucarie sexuala!
Noi doi s-un vibrator

„Este ceva in neregula in folosirea jucariilor sexuale?”, se intreaba o cititoare CSID. „Nu stiu cum sa aduc in discutie subiectul cu iubitul meu care a devenit un deja-vu in dormitor”, se plange aceasta, explicand ca ar vrea sa iasa din „rutina insuportabila”. Cum sa abordeze subiectul fara ca iubitul sa se simta jignit? Emilia Potentu vine cu sfaturi.

Jucariile sexuale nu contravin nicidecum bunurilor moravuri, iar Epoca de Piatra s-a sfarsit demult. Dar este imperios necesar sa vorbiti inainte de a cumpara o jucarie, pentru a evita neplacerile de orice fel.

Modul de abordare a subiectului poate fi variat, pornind de la atitudinea „Ce-ar fi daca…”, „Mi-ar placea…”, „Aseara am visat…”, pana la „Am un cadou pentru noi…” sau „Mergem amandoi sau separat si incercam sa ne surprindem reciproc…” etc.

Chiar daca jucariile sexuale sunt asociate cu activitatea solitara, de fapt ele reprezinta ingrediente importante mai ales in viata de cuplu. Marea majoritate a jucariilor sexuale sunt divizate in doua grupe – jucarii sexuale pentru barbati si jucarii sexuale pentru femei.

Partenerul tau nu ar trebui sa se simta nicidecum jignit, dar daca simti ca stima de sine si increderea in masculinitatea lui nu sunt punctele lui forte, este obigatoriu introducerea simultana in cuplu a ambelor feluri de jucarii.

Citeste si: Vibratorul si sanatatea sexuala

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân