Momente penibile in timpul partidelor de sex?

Sunetele ciudate in timpul sexului nu sunt chiar atat de neobisnuite. Unui barbat i se poate intampla daca a servit o masa bogata inaintea partidei de sex, pentru ca miscarea abdomenului il poate face sa scape vanturi sau ragaituri.
  • Publicat:
Momente penibile in timpul partidelor de sex?
Momente penibile in timpul partidelor de sex?

Se spune ca orice ti se poate intampla! Asa ca pana si cei mai priceputi si mai experimentati intr-ale relatiilor sexuale pot comite uneori o gafa amuzanta.

Oricine poate fi neidemanatic
Esti, fara indoiala, cea mai fericita atunci cand actiunile tale in dormitor sunt rafinate si elegante si atunci cand fiecare abordare este executata cu calm si pricepere. Cu toate acestea, uneori ti se poate intampla sa fii neindemanatica, oricat de mult te-ai concentra sa faci fiecare miscare cum trebuie.

La barbati, de exemplu, acest lucru este demonstrat cel mai adesea in timp ce desfac un sutien pentru ca el nu poate fi dat jos instant, dintr-o singura miscare. Astfel, cand barbatii incearca sa-l desfaca intr-un mod cat mai profesionist, cum vedem in filme, experienta se transforma intr-o explorare a lenjeriei aproape dureroasa pentru partenera.

Pe de alta parte, femeile au deseori dificultati cand vor sa desfaca fermoarul de la pantalonii partenerului, mai ales cand acesta sta in sezut. Odata ce problema fermoarului este rezolvata, te poti trezi cu o izbitura directa de penis. Asta cu siguranta te ia prin surprindere!

Scoti sunete ciudate
Sunetele ciudate in timpul sexului nu sunt chiar atat de neobisnuite. Barbatii probabil ca s-au obisnuit deja cu “sonoritatile” vaginului si anusului atunci cand se elibereaza aerul patruns inauntrul lor: de la suieraturi, plescaituri si pana la tot felul de alte zgomote… jenante.

Sunetele amuzante care amintesc de desfacerea unei sticle de sampanie sau ca si cum ai vorbi de sub apa pot fi produse in timpul felatiei. Un barbat scoate sunete ciudate si daca a servit o masa bogata inaintea partidei de sex, pentru ca miscarea abdomenului il poate face sa scape vanturi sau ragaituri.

In cazul in care corpul tau scoate sunete ciudate in timpul preludiului sau sexului, cel mai bine este sa eviti jena si sa spui o gluma sau sa zambesti.

Cand cuvintele “murdare” se inteleg altfel
Incearca sa stimulezi dorinta sexuala a partenerului tau folosind cuvinte obraznice si murdare numai daca esti sigura ca te si pricepi. Mai exact, aceste cuvinte pot fi gresit interpretate daca nu le rostesti cum trebuie si atunci pot avea un efect invers asupra partenerului.

Barbatii gresesc de cele mai multe ori atunci cand sunt excitati si fac remarci asupra “posteriorului mare si moale” al partenerei, iar femeile atunci cand folosesc diminutive pentru “bijuteriile” lui.

Fetisuri ciudate
Desi deja ai incredere intr-o persoana dupa ce te-ai intalnit cu ea de cateva ori, ai nevoie sa explorezi in continuare sexualitatea acelei persoane in detaliu inainte sa pui in aplicare un fetis obraznic. Se poate dovedi a fi o adevarata greseala, mai ales daca momentul nu e tocmai potrivit.

Streaptease salbatic
Uneori o persoana este luata de val datorita emotiilo puternice si vrea sa creeze impresia ca hainele sale zboara prin aer literalmente. Indiferent ca a fost vorba de streaptease sau nu, toata lumea a trecut prin momente in care si-a gasit hainele aterizate prin cele mai neobisnuite locuri. Lenjeria intima de multe ori a aterizat pe lustra, a zburat pe geam, a fost sfasiata de un animal de casa sau a ajuns in toaleta.

Nu-ti face griji insa, trebuie sa fii atenta doar ca hainele tale sa nu aterizez pe un bec incins sau pe un aragas aprins, altfel partida de sex se poate termina intr-un adevarat incendiu.

Va loviti sau rupeti mobila
Capul femeii este cel mai expus la lovituri in timpul sexului pentru ca ea ajunge in tot felul de pozitii. In valtoarea pasiunii, barbatii probabil nici nu observa ca partenera se loveste cu capul de marginea patului sau de noptiera la fiecare miscare a corpurilor.

Se mai poate intampla sa dati cap in cap sau sa va incolaciti si sa va scrantiti o mana sau un picior.

De asemenea, victima mai poate fi si mobila ce a sustinut partida de sex, indiferent ca e vorba de pat, masa, scaun, pervaz etc.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Din seria sex sportiv: aventurile
Din seria sex sportiv: aventurile
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”