Mă iubeşti curat? Vorbeşte-mi murdar!

“Dirty talk”-ul, căci să o recunoaştem – sună mult mai bine în engleză, îşi are rolul important într-o relaţie intimă, oricât am vrea să îl ocolim şi să îl considerăm sub demnitatea noastră. Este deseori chiar recomandat de sexologi şi este privit ca un semn de “uite cât de bine merge această legătură”.
  • Publicat:
Mă iubeşti curat? Vorbeşte-mi murdar!

“Dirty talk”-ul, căci să o recunoaştem – sună mult mai bine în engleză, îşi are rolul important într-o relaţie intimă, oricât am vrea să îl ocolim şi să îl considerăm sub demnitatea noastră. Este deseori chiar recomandat de sexologi şi este privit ca un semn de “uite cât de bine merge această legătură”.

Vorbitul murdar este privit cu ochi atât de buni pentru că un cuplu care ajunge să îl practice cu uşurinţă are de cules nenumărate roade de pe urma lui: între doi oameni care îşi spun astfel de cuvinte în momentele cele mai intime, comunicarea trebuie să fie una tare reuşită.

Ei, ca parteneri, trebuie să fie unii cu frustrări (sexuale) puţine sau deloc, pentru că cer ceea ce vor, în gura mare, cu cuvinte necenzurate. Nu avem cum să uităm de împlinirea sexuală, teoretic mai mare ca în cazul perechilor care se ruşinează să îşi dea frâu liber.

Relaţia este în mod sigur una mai onestă şi mai deschisă – nu înseamnă că nimic nu o va atinge, zdruncina, dărâma vreodată, înseamnă doar că se apropie mai tare de ideal decât una în care am vrea să spunem, dar nu îndrăznim, am dori să cerem, dar ni se pare deplasat, ar fi frumos să ne simţim complet liberi şi pe deplin noi înşine în momentele sexuale, dar este totuşi prea de tot să spui tot şi cum îţi trece prin cap.

Despre început şi “reguli”

Uşor nu e. Nu e ca şi cum apăsăm pe un buton interior şi vom începe să vorbim în “sexereză”. Începutul va fi greoi, avem nevoie de curaj, încredere în noi şi un partener care să vrea să intre în joc. A, şi să ţinem mereu minte, ne trebuie antrenament – cu cât vom deveni mai vorbăreţi intim vorbind, cu atât ne vom descurca mai bine şi vom simţi că avem de câştigat de pe urma acestei schimbări (majore) din viaţa noastră personală.

Revenim însă puţin la început, pentru că acesta este cel mai greu. Iar ca să nu mai fie, o discuţie cu partenerul, din care să aflăm dacă este sau nu interesat de acest “dirty talk”, este mai mult decât binevenită.

Cuvintele vor curge altfel dacă există acest dialog care poate lămuri eventual şi ce v-ar plăcea să auziţi, şi în ce momente, şi cum vă sună fanteziile. Puteţi primi un refuz – fie pentru că celălalt nu îmbrăţişează ideea deloc, fie pentru că este prea timid ca să o accepte din prima.

Trebuie să intuiţi dacă este a) sau b). Apoi, dacă acceptul a fost dat măcar cu jumătate de gură, ar fi loc şi de nişte reguli, deşi sună cam bizar să vorbim despre reguli într-un asemenea subiect. Însă poate sunt anumite subiecte/cuvinte pe care partenerul nu ar dori să le audă.

Să vorbeşti murdar în dormitor nu înseamnă automat să turui vulgarităţi, înseamnă să fii mai erotic şi mai îndrăzneţ decât eşti în mod normal. Iar dacă avem reguli, sau haideţi să le spunem linii trasate de partener, şi puţintel curaj, nu ne mai rămâne decât să ne punem imaginaţia la treabă.

Ne vom îmbujora cumplit primele dăţi, vom simţi că spunem numai aiureli deloc potrivite sau inspirate, însă în scurtă vreme ne va fi mult mai bine în vieţile intime. Sau poate nu. Însă nu a murit nimeni încercând ceva ce unii (destui) ridică în slăvi.

SMS-ul cel aţâţător

Desigur, paşii mici sunt mai mult decât recomandaţi în punerea în practică a vorbitului murdar şi, dacă nu vă simţiţi deloc confortabil cu astfel de discuţii deocheate în dormitor, începeţi cu unele care nu vă solicită într-atâta curajul. Începeţi cu mesajele tastate – sms-uri, e-mailuri, ce vă e la îndemână. Puteţi să spuneţi că puneţi paie pe focul pasiunii, cel a cărui grijă o purtăm cu toţii într-o relaţie.

Contează mai puţin cât de îndrăzneţe şi erotice sunt cuvintele pe care le înşiraţi, important este să transmită mesajul “abia (te) aştept”. Poate fi ceva atât de simplu ca “Ghici ce port acum?”, poate fi ceva mult mai curajos, ceva ce ştiţi că dacă aţi încerca să spuneţi prin viu grai v-aţi bâlbâi cumplit, poate fi orice atâta timp cât mesajul acela este scris în stilul vostru.

Nu copiaţi pe nimeni, jucaţi-vă cu cuvintele, fiţi scurţi şi concişi. Apoi, bucuraţi-vă de urmări, iar data viitoare fiţi un pic mai obraznici.

Cu cât eşti mai “tu”, cu atât e mai bine

Geme internetul de sfaturi pe tema “dirty talking”-ului, şi, asta mi s-a părut culmea, există exemple de replici fierbinţi care, chipurile, ar funcţiona în cazul oricui. Adică un “copy paste” şi o repetare în faţa oglinzii ar trebui să asigure succesul. Încercaţi să vă abţineţi de la astfel de căutări şi concentraţi-vă mai bine pe originalitate, pe cum să fiţi cât mai “voi” în momente atât de intime încât motoarele de căutare pe internet n-au ce căuta în poveste.

Cu siguranţă vă veţi condimenta viaţa sexuală, rămâne de văzut dacă vă va şi plăcea. Veţi descoperi feţe cu totul noi – o faţă a voastră pe care nu o cunoşteaţi, pe care vă era jenă să o scoateţi la lumină, pe care vedeţi voi dacă o mai afişaţi sau ba, şi o faţă a celuilalt, despre care veţi afla lucruri extrem de personale şi, sunt mari şanse să fie aşa, surprinzătoare.

Câştigul de necontestat al acestui vorbit murdar în dormitor ar fi că fiecare spune într-un limbaj cât se poate de aţâţător pentru el ceea ce îşi doreşte. Informaţii cruciale pentru orice relaţie sănătoasă. Din tot acest episod cei doi ar trebui să iasă mai legaţi şi mai fără ziduri/perdele între ei. Totul e să treceţi peste tabuurile sociale şi să sexperimentaţi!


Citeşte şi: Fetele obraznice vorbesc murdar in pat!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Vreţi sex reuşit? Aveţi de muncit!
Vreţi sex reuşit? Aveţi de muncit!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân