Jurnalul unei femei care punea în practică toate fanteziile sexuale ale partenerului, de teamă să nu o înşele

O femeie a decis să îi facă partenerului toate poftele sexuale, pentru a nu fi înşelată.
  • Publicat:
Jurnalul unei femei care punea în practică toate fanteziile sexuale ale partenerului, de teamă să nu o înşele

Omul are nevoie de o poveste pentru a învăţa să îşi trăiască viaţa. – Autor: Psiholog Constantin Cornea

„Se spune că nebănuite sunt căile Domnului. Şi asta am descoperit şi eu curând. Mai exact, de câteva luni, îmi bănuiam bărbatul că mă înşală cu o colegă de la serviciu. Prea îmi vorbea despre ea, prea mă compara cu ea, prea era prezentă în discursul lui. Şi asta m-a făcut să cred că el mă înşală cu ea. Ei bine, am venit la tine cu o idee fixă. Dacă mă înşală, înseamnă că face cu el lucruri pe care eu nu le fac. Pentru că nu le ştiu sau pentru că nu vreau. Eram hotărâtă să dau o mare bătălie, arătându-i că eu pot să fac mai bine decât ea.

Suntem amândoi tineri şi avem o relaţie de un an şi jumătate. Timp în care eu credeam că i-am oferit totul pentru ca el să nu mă părăsească. Bineînţeles, totul meu, nu totul lui. Pentru că au fost lucruri cu care nu am fost de acord.

Acum, aflându-mă în ipostaza de a mă simţi înşelată, simţeam că pierd teren. Şi căpătasem o ideea fixă. Aceea că ea îi oferă ceea ce eu nu îi pot oferi. M-am uitat şi la Fifty shades of grey, pentru că în Totul despre sex nu aflasem mare lucru. Aşa că eram hotărâtă să mă pun pe treabă. În fond, era vorba doar despre sex. Ce putea face colega şi eu să nu fiu în stare?! Eram chiar mai tânără decât ea, aşa că aveam şanse să câştig finala.

Prima dată m-ai întrebat dacă sunt sigură că mă înşală. Răspunsul meu, mi-ai spus tu, era tipic feminin –  nu ştiu, dar aşa simt. Şi am purces la treabă. Am întrebat de ce înşală un bărbat şi răspunsul tău nu mi-a plăcut. Credeam că o altă femeie îl poate atrage doar prin sex, aşa că nu am ţinut cont de ce mi-ai spus şi te-am rugat să vorbim doar despre viaţa sexuală şi cum să o duc pe cele mai înalte culmi.

Am analizat împreună comportamentul soţului şi ce ar putea să îi placă lui. Dincolo de ce am descoperit că i-ar putea plăcea, am hotărât să fac şi mai mult. Aşa că mi-am cumpărat desuuri sexy, jucării sexuale de toate felurile, mi-am schimbat coafura şi modul de a mă îmbrăca. El a sesizat şi mi-a spus că exagerez. Eu însă voiam să fiu mai bună decât colega lui.

Şi, seară de seară, m-am pus pe treabă. Am gândit scenarii, am luat atitudine, am făcut sex sălbatic cu el, l-am provocat la mai multe partide pe noapte. Cred că pot, fără exagerare, să scot ediţia revizuită cu îmbunătăţiri a Kamasutrei. În câteva luni i-am făcut masaj erotic în câteva moduri. Slavă Domnului că există internet! Scenarii la care nici nu a visat, poziţii care mai de care. Ce să mai, mă considerăm deja o regină a sexului.

Păcat că nu te-am auzit în ultima perioadă, când îmi spuneai că nu este cazul să exagerez. Să am răbdare să ofer în timp şi pe îndelete din ceea ce învăţasem. Să fiu atentă la răspunsurile lui, să încerc să fim în armonie. Ce armonie, îţi spuneam, îl dau pe spate cu tot ceea ce ştiu!

Cu vreo patru luni în urmă, m-a părăsit. Am fost şocată când mi-a spus că mă părăseşte. Mi-a spus că sigur îl înşel şi că ceea ce învăţ în altă parte vin să aplic pe el. Asta şi de la faptul că am avut ideea de a crea scenarii în care să purtăm şi nume diferite. Îmi pare rău că nu te-am ascultat. Mi-a spus că am fost ca o furtună, pornită de altcineva care voia să îl ia pe sus. În aceste condiţii, el se retrage pentru a mă lăsa cu cel care îmi oferea atât de mult. El a spus că nu se simte în stare.

Nu îmi venea să cred de unde plecasem şi unde am ajuns. Ştiu că mi-ai atras de nenumărate ori atenţia că exagerez şi că nu am răbdare. Dar acum se pare că este târziu. În plin avânt, l-am acuzat şi eu că nu mă părăseşte pentru ceea ce spune el, ci pentru faptul că mă înşală cu colega de muncă. Alt trăsnet pe capul meu! A râs 10 minute, fără să înţeleg ce bolboroseşte. Într-un final am înţeles. Tipa de la muncă era lesbiană şi nu avea nici în clin, nici în mânecă cu bărbaţii. Nu l-am crezut, însă acum, după o perioadă de la despărţire, am văzut că este în continuare singur.

Am încercat să reiau discuţiile cu el, spunându-i că toate aceste idei mi-au venit pentru că am încercat să îl fac să nu mă părăsească cu persoana cu care credeam că mă înşală. Apoi i-am povestit de tine, de lucrurile bune realizate în terapie, dar şi de momentele în care nu te-am ascultat, ceea ce a dus la separare. A râs cu lacrimi de ce îi povesteam şi a fost de acord să vină şi el la tine, pentru că mi-a spus că mă iubeşte, iar dacă ceea ce îi spun este adevărat, înseamnă că mai merităm o şansă.

Aşa că am început psihoterapia de cuplu. Săptămâna trecută ne-am mutat împreună. Ne-am reluat şi activitatea sexuală, încercând să luăm doar lucrurile bune din ce am experimentat în trecut şi sper că frica mea de a nu fi părăsită sau înşelată să treacă, pentru a avea o familie normală.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”