Invata sa fii provocatoare

Ca orice femeie, vrei sa te simti frumoasa, sexy si admirata, nu-i asa? Pe oriunde te-ai afla - la serviciu, pe strada, la o petrecere, ai la indemana niste trucuri care te fac pur si simplu irezistibila! Tine cont de ele!
  • Publicat:
Invata sa fii provocatoare
Invata sa fii provocatoare

Ca orice femeie, vrei sa te simti frumoasa, sexy si admirata, nu-i asa? Pe oriunde te-ai afla – la serviciu, pe strada, la o petrecere, ai la indemana niste trucuri care te fac pur si simplu irezistibila! Tine cont de ele!

Foloseste ruj rosu
Oriunde si oricand, o pata de culoare rosie pe buze va fi cu siguranta remarcata! Chiar daca glossurile pale sunt trendy, nimic nu se compara cu senzualitatea si feminitatea pe care le emana un ruj rosu. Asa ca indrazneste sa fii sexy!

Imbraca haine rosii
Bineinteles, nu trebuie sa te limitezi doar la buze cand vine vorba despre rosu. O bluza sau o rochie rosie te poate face de-a dreptul fermecatoare in ochii celor din jur. Sa nu mai spunem ca te transforma intr-o persoana plina de atitudine.

Arata-ti pielea
Nu vorbim aici de fuste mini si decolteuri uriase. Goliciunea excesiva este de prost gust. Secretul acestui truc este de a-ti arata partile cele mai reusite ale corpului si de a le masca pe cele mai putin reusite. Fara exagerari.

In general, la o femeie, cele mai sexy zone ale corpului sunt picioarele, gatul, spatele si decolteul. Incearca sa le dezvalui subtil. De exemplu, lasa cativa nasturi deschisi la decolteu sau lasa-ti tricoul sa iti cada lejer pe umeri.

Pune-ti o palarie
Nimic nu atrage atentia mai tare decat o palarie deoarece este o alegere cu adevarat indrazneata si nu foarte multa lume are curajul sa o faca. Tocmai de aceea, iti confera mult sex appeal si te face atragatoare si interesanta.

Poarta accesorii metalice
Negrul este foarte sexy, cu atat mai mult atunci cand este folosit in combinatie cu accesorii aurii sau argintii. Ele dau luminozitate tinutei si iti dau un aer sofisticat, misterios si puternic.

Investeste in incaltaminte cu tocuri
Intotdeauna incaltamintea cu toc da un aer irezistibil tinutei. Exceptie face doar situatia in care nu te descurci sa mergi pe ele. Efectul este cu atat mai mare cu cat culoarea lor este iesita din comun, intrucat atrag atentia si dau o pata de culoare tinutei.

Opteaza pentru o pereche care sa se potriveasca mai multor tipuri de imbracaminte, de la fuste si rochii la jeansi si pantaloni obisnuiti.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Codul relelor maniere sexuale
Codul relelor maniere sexuale
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”