I Cannot Get My Hands off You

Pentru ca o noapte sa devina cu adevarat memorabila, nu astepta sa-ti faca el cadou echipamentul care ii inflacareaza imaginatia. Ca orice femeie, tu stii foarte bine ca lenjeria intima poate fi un accesoriu periculos.
  • Publicat:
I Cannot Get My Hands off You
I Cannot Get My Hands off You

Pentru ca o noapte sa devina cu adevarat memorabila, nu astepta sa-ti faca el cadou echipamentul care ii inflacareaza imaginatia. Ca orice femeie, tu stii foarte bine ca lenjeria intima poate fi un accesoriu periculos.

Roz pentru ingenue, negru pentru femeile fatale, rosu pentru cele indraznete… Asa raspund barbatii atunci cand ii intrebi cu ce fel de lenjerie le-ar vedea umbland pe femeile pe care le doresc. Si nu e o chestiune de imaginatie, ci de practica.

Iata de ce impresia lui, atunci cand te va vedea purtand lenjeria care te face provocatoare si irezistibila, va fi aceea ca are in fata ochilor o femeie unica. Intruchiparea senzualitatii absolute. Nu va mai fi capabil sa retina daca e vorba de roz, de negru sau de rosu, pentru ca ceea ce porti se combina cu pielea si cu personalitatea ta.

Dar tu stii ca pentru a obtine efectul respectiv trebuie sa apelezi la cateva trucuri si sa joci rolul care te prinde cel mai bine. Fanteziile designerilor in acest sezon te pot ajuta sa gasesti lenjeria potrivita si iti permit sa te joci cu texturile si culorile.

Stilul Brigitte Bardot
Pentru un efect retrovintage, alege o lenjerie care combina dantela si catifeaua, pe verde cu albastru sau pe rosu cu mov, iar el se va simti provocat de o femeie nestapanita, revolutionara, in stare de orice, in stilul anilor ’70. Nu uita sa dai parului un aspect salbatic, liber si sa-ti conturezi ochii in stilul Brigitte Bardot.

Stilul Britney
Daca ti se potriveste rolul de scolarita obraznica, à la Britney Spears sau Alicia Silverstone, alege lenjeria de bumbac si atlas, modelele cu dungi si picatele. Nu uita de dresurile de tip plasa, pana la genunchi, altfel efectul de ingenua provocatoare nu mai este acelasi.

Daca ai parul lung, coditele definitiveaza efectul, care mai poate fi obtinut si prin clame colorate. Machiajul trebuie sa fie discret, in tonuri pastelate, iar buzele – de-abia atinse de o urma de gloss. Unele magazine de specialitate ofera si accesorii complementare, ca de pilda ratuste de plastic cu inscriptia “Rub my duckie!”

Stilul Marilyn Monroe
Poti sa joci si mai dur si sa-l tii in tensiune pana la Revelion. Barbatii sunt atatati de promisiuni fierbinti si adora fotografiile cu femei mai mult sau mai putin dezbracate. Si cand va deschide e-mail-ul si va vedea o fotografie cu tine in care se poate intrezari ceva din preaplinul de care va avea parte in noaptea dintre ani, te va dori si mai mult, iar lenjeria va deveni un bun pretext pentru o perioada incarcata de erotism. I

n final, ramai imbracata in doar cateva miligrame de parfum, cum spunea cea care a stiut cel mai bine sa joace cartea seductiei, Marilyn Monroe. Ea a reusit cu Chanel No. 5. Tu incearca-ti norocul cu Chance. Nu poti sa dai gres.

Bad Woman
In cazul in care joci rolul unei femei puternice, dominatoare (mai ales daca stii ca asta vrea el in pat), ai nevoie de un minimum de echipament, dar acesta trebuie sa sugereze forta. Negrul ramane cel mai potrivit, dar iarna asta lenjeria nu este uni, asa ca sutienul si string-ul vin pe combinatii de negru-maro, indulcite cu tonuri de portocaliu. Aici dantela ramane de baza si poate fi combinata cu satin. Latexul nu mai este de mult la moda si nici biciurile sau catusele.

Placerea poate fi insa accentuata daca folosesti lotiuni, geluri si unguente care se potrivesc cu vestimentatia. Iarna aceasta, se poarta aromele de capsune si fructele de padure, atat pe corp, cat si in aerul din jur (care va deveni atat de incins, ca focurile de artificii se vor muta in dormitor).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Jucarii interzise minorilor
Jucarii interzise minorilor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân