How to… flirt

  • Publicat:
How to... flirt
How to... flirt

Ai senzatia ca nu stapanesti arta flirtului? Ti se pare ca gesturile tale sunt stangace si nu stii ce sa faci? Citeste cu atentie sfaturile, urmeaza pasii de mai jos, si vei deveni experta in flirt. Succes!

Pasul 1: Incepe prin a-ti imbunatati imaginea de sine. La baza oricarui flirt reusit se afla increderea in sine. Farmecul personal, acel ceva care ii poate determina pe cei din jur sa vrea sa te cunoasca este elementul-cheie pentru reusita.

Pasul 2: Zambeste, zambeste, zambeste!

Pasul 3: Cand te implici intr-un flirt, gandeste-te la chestii amuzante. Flirturile sunt funny, iar cei care fac asta sunt deschisi si comunicativi.

Pasul 4: Complimentele joaca un rol important in comunicare, atata timp cat sunt sincere. Ele pot constitui baza perfecta pentru un flirt. Iti poti arata aprecierea fata de ochi, zambet, sau  fata de un simt al umorului deosebit.

Pasul 5: Acorda o importanta sporita limbajului trupului. Nu ezita sa te uiti in ochii persoanei cu care vorbesti. De asemenea, poti atinge usor bratul sau mana interlocutorului atunci cand purtati o conversatie.

Pasul 6: Animeaza dialogul! Pune intrebari despre subiecte generale, care permit raspunsuri generoase. Comunicarea joaca un rol foarte important in relationarea dintre oameni, si de multe ori, poate dezvalui lucruri nebanuite despre personalitatea ta.

Pasul 7: Vorbeste exact atat cat trebuie. Intentia ta este sa captezi interesul, nu sa-l satisfaci, dezvaluind prea multe detalii intime. De asemenea, prea multe povesti pot deturna interesul persoanei care te asculta. Nu fi plictisitoare!

Pasul 8: Citeste printre randuri. Daca persoana nu este interesata de tine, retrage-te discret. Sunt alte zeci de persoane care abia asteapta sa te cunoasca.

Pasul 9: Acorda mare atentie detaliilor. Daca detectezi interes din parte celui cu care vorbesti, nu ezita sa stabilesti o intalnire ulterioara.

Sfaturi utile:
– incearca sa eviti pe cat posibil sa fii negativista in ceea ce priveste limbajul trupului. Nu e bine sa iti tii bratele impreunate, sa pari prea increzatoare sau prea retrasa, sa privesti in jos sau sa privesti in alte directii.   
– acorda-ti timp pentru a vedea ce tip de conversatii ti se potrivesc. Atunci cand vorbesti pentru prima oara cu o persoana, e bine sa stii ce anume subiecte sa aduci in discutie, si ce teme sa eviti. De aceea, e indicat sa flirtezi oricand se iveste ocazia.
– evita flirtul la locul de munca.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Cat de murdar vorbesti in pat?
Cat de murdar vorbesti in pat?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”