Hot Summer Sex

Sexul pe plaja. Fantezia absoluta in materie de distractie estivala se poate transforma in amintirea vietii tale. Aceasta daca alegi o destinatie cool de vacanta. Ibiza sau Brazilia? Iata intrebarea la care trebuie sa raspunzi urgent daca vrei sa prinzi u
  • Publicat:
Hot Summer Sex
Hot Summer Sex

One summer stand
Curiosi din fire, specialistii in sondaje le-au luat la intrebari pe doamne si domnisoare si au aflat ca majoritatea stramba din nas cand aud de „one night stand”, dar ca aceeasi majoritate se da in vant dupa „one… summer stand”.
Mana sus cine nu are de spus o poveste erotica din timpul verii! Psihologii afirma ca ne este tare la indemana sa ne indragostim vara: suntem intr-o tara straina sau intr-un oras strain in care nu ne cunoaste nimeni, asa ca automat facem mai usor lucruri la care in mod obisnuit nu ne-am gandi fara sa ne inrosim; suntem constiente ca sansele sa-l intalnim pe Dumnealui sunt mai mari ca niciodata in timpul vacantei, in plus, mintea nu-ti mai sta la proiecte, ci mai mult la sex (potrivit unui studiu, noua din zece persoane fac mai mult sex in vacanta decat acasa in timpul liber). N-ai idee cat de serioasa este treaba peste Ocean, unde psihologii au creat site-uri pe care amatorii pot intra si face cunostinta cu diverse persoane care frecventeaza o anumita plaja. Sau pot palavragi cu „virtuali” inscrisi la sectiunile „amatori de apusuri”, „amatori de plimbari nocturne pe plaja” etc.

V-ati vazut, v-ati placut, dar cand vara a trecut?
Nu citi randurile urmatoare daca esti o romantica incurabila. Rata mortalitatii in cazul relatiilor care se nasc in vacanta este foarte ridicata.
Rareori o iubire de-o vara s-a transformat intr-o iubire de-o viata. Tocmai de asta, in vacanta nu porni la drum cu ganduri prea serioase. Mai bine sa fii luata prin surprindere, decat sa suferi teribil dupa 7 zile fiindca visul frumos s-a terminat. Tot americanii – asii sondajelor – au luat 700 de voluntari carora le-au dat o lista de cuvinte legate oarecum de vacanta – distractie, sex, clubbing, iubire adevarata etc. – si i-au rugat sa le ordoneze dupa importanta pe care le-o acorda. Iubirea sincera a fost codasa in topurile intocmite. Nu e litera de lege, nu toate relatiile care se infiripeaza vara au termen de valabilitate un sejur. Dar trebuia sa te punem in garda…

Plan de bataie
Te-ai decis: vara asta va intra in istorie. O sa te lasi dusa de val si o sa te simti mai bine ca niciodata. Nu puteam sa te lasam la nevoie, asa ca avem pentru tine niste hot tips. Nu iesi din cuvantul lor si sa te tii vacanta de neuitat!
Lasa-te in voia distractiei – daca esti o persoana mai timida, vacanta este ocazia perfecta sa iti depasesti limitele. Gandeste-te putin: esti intr-o alta tara (alt oras), o straina printre straini si nu se afla nimeni in jur care sa te judece. Reinventeaza-te si traieste vara din plin!
Vacanta solo – sa calatoresti singura inseamna mai multe sanse de a cunoaste oameni. Nu numai ca o sa intri in vorba cu toata lumea – de la angajatii hotelului, pana la barman – dar barbatii singuri vor fi incantati sa afle ca ceri mereu o masa pentru o singura persoana.
Da mereu impresia ca esti disponibila – limbajul trupului inseamna totul, iar un pic de flirt este binevenit. Zambeste-le tuturor si incearca sa intri in vorba cu cei din jurul tau.
Ajutor, m-am ratacit! – un pic de teatru nu strica… esti intr-un spatiu nou, pe care nu-l cunosti, si e tare greu sa gasesti anumite destinatii. Asa ca nu te sfii sa ceri ajutorul domnilor aratosi. Intreaba unde se gaseste cutare loc, chiar daca stii sigur ca te afli chiar in fata lui. Sau roaga pe cineva sa-ti recomande un loc unde se mananca bine si, drept multumire, invita-l la masa.
In croaziera cu Cupidon – anunturi de croaziere sa tot fie, numai tu sa le bagi in seama. O plimbare in larg este ocazia ideala sa cobori de pe vas insotita. Ce modalitate mai buna de a-ti face noi cunostinte decat o calatorie prin port?
Sportiva si sexy – vara este un prilej excelent sa transpiri (e anotimpul feromonilor), asa ca fii activa in vacanta cu sporturile de sezon. Zici sport, zici baieti. Asa ca apuca-te de golf, roaga un necunoscut sa-ti fie partener la tenis si provoaca-l pe vecinul chipes din hotel la o partida de volei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân