Greseli pe care le fac femeile cand flirteaza online

Daca vrei sa-ti gasesti perechea online fii sincera.
  • Publicat:
Greseli pe care le fac femeile cand flirteaza online
Greseli pe care le fac femeile cand flirteaza online

Barbatii sunt vizuali. Primul lucru pe care il fac cand dau peste profilul tau online nu e sa citeasca despre calatoria ta de vara trecuta in Italia. Ei vor sa vada cum arati. Tine minte, insa, ca fiecare barbat are gusturi diferite la femei. Ceea ce unul poate gasi atractiv, altuia poate sa i se para total neinteresant.

Iata o lista cu greselile cele mai frecvente pe care le fac femeile cand vor sa intalneasca barbati online.

1. Nu mai posta fotografii cu etape diferite din viata ta. Majoritatea femeilor isi pun fotografii de cand erau mai slabe sau mai tinere, dar nici una recenta. Toate fotografiile pe care le pui pe un site de intalniri trebuie sa fie recente. Barbatul cu care iti vei da intalnire va afla pana la urma cum arati si deci nu are nici un rost sa minti in legatura cu aspectul tau fizic.

2. Trece-ti masurile adevarate. Se pare ca pe Internet toata lumea este “atletica si tonificata”, “inalta si subtire”. Dupa cum spuneam, adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu daca un tip te intereseaza. Ai putea sa fii sincera si astfel nu vei mai pierde timpul altor persoane. Si poate, astfel, nici altele nu-l vor mai pierde pe al tau.

3. Trece-ti varsta reala. In lumea intalnirilor online exista o abundenta de  femei cu varste de 29 si de 39 de ani. 29 de obicei inseamna peste 30, iar 39 peste 40. De ce sa incepi o potentiala relatie cu o minciuna?

4. E grozav ca te-ai distrat in vacanta, dar nu e nevoie sa postezi 10 fotografii din excursia in Italia in care tu nici nu apari. Esti pe un site de intalniri online, nu de impresii turistice. De asemenea, nu mai posta fotografii in care nu te poti vedea clar.

5. Pastreaza-ti profilul scurt si la obiect. Scrie cateva paragrafe clare despre tine. Pe siteurile de intalniri gasesti o multime de profile ce arata ca un roman de dragoste. Fii isteata si posteaza paragrafe scurte si concise astfel incat barbatii sa poata prinde informatia din mers.

6. Nu fi absorbita de tine. Ai tendinta sa faci o lista cu lucrurile pe care ti le doresti, fara sa mentionezi nimic din ceea ce vei aduce tu in relatie “Vreau ca barbatul pe care il caut sa fie asa, sa faca asta si cealalta, sa ma rasfete si sa ma adore.”

Dar, de fapt, vei arata ca o persoana care nu stie decat sa primeasca fara sa mai dea si inapoi. Nici un barbat nu vrea sa intalneasca o egoista, el cauta o persoana dispusa sa dea si sa primeasca in aceeasi masura.

7. Nu-ti mentiona aspiratiile financiare. Ai sa arati ca o vanatoare de averi. In schimb, poti spune delicat “As vrea sa impart cele mai fine lucruri ale vietii cu persoana potrivita”.

8. Fara discutii despre copii! Chiar daca prioritatea ta cea mai mare este sa fii mama, nimic nu va speria un barbat mai mult decat daca scrii in profilul tau cat de tare vrei copii. Poate ca si el isi doreste, dar cel mai probabil isi va spune “Femeia asta se va casatori cu oricine numai sa aiba copii”.

Mai bine precizezi ca familia e importanta pentru tine si abia astepti sa-l intalnesti pe acel barbat special cu care vei putea incepe sa-ti construiesti una. Asta arata ca esti selectiva si nu cauti pe cineva doar ca sa poti face un copil.

9. Daca i-ai scris unui tip si el nu ti-a raspuns, nu ii trimite un email nepoliticos in care sa ii ceri socoteala. Daca un barbat nu-ti raspunde e acelasi lucru ca atunci cand nici tu nu ii scrii unui tip. Inseamna ca nu e interesat. Nu te infuria, pur si simplu cauta pe altcineva.

10. Daca un tip de care esti interesata iti scrie, nu te mai juca, raspunde-i inapoi imediat. Nu-l face sa astepte mai multe zile. El poate gasi pe altcineva pana te hotarasti tu sa ii scrii inapoi. Pastreaza interesul viu!

Atunci cand esti onesta in legatura cu tine si raspunzi persoanelor care te intereseaza in timp util, vei obtine o intalnire mult mai repede si vei evita toate jocurile de pe urma carora te poti alege cu dureri de cap. Acum mergi si schimba-ti profilul!

Tu esti inscrisa pe vreun site de intalniri?

Urmărește CSID.ro pe Google News
3 mituri sexuale controversate lămurite
3 mituri sexuale controversate lămurite
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”